2022 június 25 szombat
KezdőlapCeleb14 híresség, akik a rajongóikkal házasodtak össze

14 híresség, akik a rajongóikkal házasodtak össze

-

Tényleg hihetetlen, de van ilyen. Képzeld csak el, hogy a színész, akiért annyira oda vagy, egy nap majd megkéri a kezedet.

Ezek a hírességek ugyanolyan hús vér emberek, mint akárki más. Annyi a különbség, hogy több ezer vagy több millió ember rajong értük. Az alább felsorolt híres embereknek sikerült a rajongóik közül megtalálni a szerelmet. Több kevesebb sikerrel. Megismerheted a történeteiket, és megtudhatod kik azok, akik még mindig együtt vannak.


1., Patrick és Jillian Dempsey:

Jillian 3 éven keresztül volt Patrick fodrásza. Nagy volt a szerelem, 1999-ben házasodtak össze. 2016-ban majdnem elváltak, de elvileg sikerült megmenteniük a házasságukat.


2., Kim Kardashian és Kanye West:

Kanye West 2006-ban ismerkedett meg Kim Kardashian-nal, barátok által. 2014-ben összeházasodtak és 4 közös gyermekük van. Azóta már elváltak, amitől hangos volt a sajtó. Azt mondják az egyik legdrágább válás volt.


3., Fergie és Josh Duhamel:

Josh mindig nyíltan vállalta, hogy szerelmes Fergiebe. A “Las Vegas” tévéműsor forgatása alatt kereste fel. 2009-ben összeházasodtak, de 2019-ben el is váltak.


4., Corey és Susie Feldman:

Coreynek az volt a főszabálya, hogy nem randizik rajongókkal és olyanokkal akivel buliba találkozik. Susieval egy szülinapi partin találkoztak és teljesen egymásba habarodtak. 2002-ben már össze is házasodtak. Bár jobb lett volna, ha tartja magát az elveihez, ugyanis 2014-ben el is váltak.

5., Anne Hathaway és Adam Shulman:

A pár egy baráti társaságnak köszönhetően találkozott először. Emlékezetes eljegyzés után, 2012-ben házasodtak össze.6., Billie Joe és Adrienne Armstrong:

Billie Joe 1990-ben ismerkedett meg feleségével egy minnesotai show-n. Első látásra szerelem volt, de az esküvőt csak 1994-ben tartották meg.


7., Wiz Khalifa és Amber Rose:

A mai napig az egyik legnépszerűbb pár. Bár 2016-ban hivatalosan elváltak, sokak szerint azóta is találkozgatnak.


8., Justin és Hailey Bieber:

Hailey óriási rajongója volt Biebernek. Sokszor a hotel körül tolongott ő is, hogy láthassa a sztárt. 2018-ban derült ki, hogy együtt vannak.


9., Mariah Carey és Nick Cannon:

Nick rajongott Mariahért, sokszor “álomnőnek” nevezte. Mégis, 2016-ban házasságuk véget ért.


10., Tom Cruise és Katie Holmes:

Katie körbe plakátozta a szobáját Tom Cruise poszterekkel. Barátainak gyakran mondogatta, hogy ő lesz a férje. Össze is jött neki, mindenki nagy meglepetésére. Ám 2012-ben elváltak.


11., Adam és Jackie Sandler:

Adam Sandler egyik filmjében egy kis szerepet kapott Jackie, ekkor találkoztak először. Rajongva csodálta végig a forgatás alatt a színészt. 2003-ban kötöttek házasságot és két gyermekük van.


12., Conan és Liza O’Brien:

Conan a tévén keresztül szeretett bele Lizaba. 2002-ben házasodtak össze és két gyermekük van.


13., Jerry és Jessica Seinfeld:

A szerelmi történetük egy edzőteremből indult, 1998-ban. Jessica előző házassága már romokban hevert így hamar rajongani kezdett Jerryért. Először titokban kezdtek el randizni, így végül sikerült lezárnia az előző házasságát is. 1999-ben házasodtak össze.


14., Danny Bonaduce és Amy Railsback:

Amy akkoriban tanárként dolgozott, amikor meglátta Dannyt egy Starbucksban. Átment a kávézóba a férfihoz, hogy gratuláljon neki az egyik filmjéhez. A beszélgetésből randevú lett. Dannynek épp ekkor lett vége előző házasságának.

Ezek is érdekelhetnek