2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapEmberek15 ember, akinek képei sokkal jobban motiválnak, mint bármilyen személyi edző a...

15 ember, akinek képei sokkal jobban motiválnak, mint bármilyen személyi edző a világon

-

A mostani rohanó világban és a monoton működő hétköznapok során az embernek nincs ideje arra, hogy elmenjen az edzőterembe és elkezdjen sportolni. Azok a személyek, akik műszakban dolgoznak pláne ne érnek erre rá, mert ki kell pihenniük a fáradalmakat. Ha viszont valaki nincs megelégedve a külsejével, akkor bizony életmódot kell váltani és fel kell áldozni a pihenésre szánt időt arra, hogy formálja egy kicsit a testét. Soha nincs késő egy ilyen lépést megtenni, ugyanis a cikkünkben látható személyek az élő bizonyítékai annak, hogy ha valaki tényleg elhatározza, hogy változni fog, akkor az meg is valósul.

1, Le a kalappal az idős hölgy előtt, aki kezébe vette az életét és sikerült 90 kilóról 61 kilóra fogyni. Hab a tortán, hogy a legtöbb fiatalt kenterbe veri a megjelenése.

2, Csupán elhatározás kérdése minden. Sikerült 99 kilóról 72 kilóra fogynom úgy, hogy még izmot is építettem.

3, Sokszor kigúnyoltak, mert világ életemben testes voltam. Amikor elértem a 163 kilót úgy döntöttem változtatok és elkezdtem edzeni és egészségesen enni. Sikerült 90 kilóra lefogynom.

4, Rengetegen néztek férfinak a testalkatom miatt, de úgy határoztam, hogy ideje változtatnom. 217 kilóról 95 kilóra fogytam le.

5, Sokáig 100 kiló felett volt a súlyom és megelégeltem, hogy egy olyan ember néz vissza rám a tükörből, aki nem szimpatikus. Életmódot váltottam és lefogytam 81 kilóra.

6, Sose edzettem és ez meg is látszott rajtam. Sokáig 106 kiló voltam, majd egy nap a kezembe vettem a sorsom és képes voltam 58 kilóra letornázni a súlyom.

7, Mindig is nagy testem volt, ami egy idő után már nem tetszett. Elkezdtem egészségesen enni és sportolni, aminek hála 122 kilóról 72-re fogytam.

8, Utáltam a testem ezért sose mentem sehova. Ezt megelégelve úgy határoztam, hogy változtatok magamon. 82 kiló voltam a bal oldali képen a jobbon pedig 58.

9, Egyetlen lány sem állt velem szóba a testem miatt, ezért elkezdtem edzeni. 210 kilóról indultam és meg sem álltam egészen 99-ig.

10, Sokan cikiztek a testem miatt és a suli befejeztével elkezdtem edzeni. A bal oldali fotón még 90 kiló voltam a jobb oldalin pedig már 61.

11, A kitartásomnak és az elhatározásomnak hála sikerült 129 kilóról 77 kilóra fogynom.

12, Sosem éreztem jól magam a bőrömben és tudtam, hogy változtatnom kell magamon, ha tetszeni akarok magamnak. 61 kilóról lefogytam 52 kilóra.

13, Nem tetszett, hogy a mérleg mindig 136 kilót mutatott ezért elmentem egy haverommal edzeni. Jó pár hónap után elértem a 90 kilót és most boldogabb vagyok, mint valaha.

14, Elegem lett abból, hogy mindig nagy méretű ruhákat kell vadásznom és nem tetszett, amit a tükörben láttam. Egy életmódváltás következtében viszont képes voltam lefogyni 77 kilóra.

15, A haverom esküvőjén még 149 kilót nyomtam, de rá pár hónapra elkezdtem edzeni és hamar elértem az álomsúlyom, ami a 97 kiló volt.

Ti is változtattatok már az életeteken? Kezdtetek már bele fogyókúrába, edzésbe?

Ezek is érdekelhetnek