A mai világban sajnos egyre több felelősség hárul ránk, és egyre kevesebb időnk jut magunkra és szeretteinkre. Mivel egy óriási mókuskerékben, vagy körforgásban vagyunk ezért észre sem vesszük, hogy csak úgy suhannak el mellettünk az évek. Már csak akkor vesszük észre, hogy 10-20 év eltelt, ha gyermekeink felnőttek és kirepültek a családi fészekből. Régen mindent meg tudtak élni, volt ideje az embereknek barátkozni, párkapcsolatot kiépíteni, a családdal lenni és dolgozni is. A modern élet már teljesen mást követel tőlünk. Néha nagyon jól esik nekünk embereknek leülni a kanapéra, kinyitni a családi fotóalbumot és csak lapozni, lapozni, lapozni a régi képeket és magunkba szippantani az emlékeket. Mai cikkünkben olyan fotókat hoztunk el nektek, ami ráébreszt arra, hogy az idő bizony nagyon gyorsan pereg.

1, “Egyetlen különbség van a két kép között, az is csak 130 centiméter.”

2, “Akinek ilyen játéka volt annak még volt igazi gyerekkora. Emlékszem, hogy a barátaim átjöttek hozzám és csak meséltünk egymásnak, meg játszottunk egymással.”

3, “Régen az emberek csak betették ezeket a kazettákat egy magnóba és már mehetett is a buli. Ha a szalag valamilyen oknál fogva kijött a kazettából egy ceruza segítségével lehetett orvosolni a problémát.”

4, A Mount Saint Helens hegység az 1980-as kitörése előtt és után. Nagy különbség van a kettő kép között nem igaz?

5, A mobiltelefonok evolúciója.

6, “A nagyim az ősrégi TV-jét használja állványként, amire az új TV-jét rakta.”

7, “Az udvarom takarítása közben bukkantam rá ezekre a dobozokra. A régi szép idők.”

8, “Ez volt az első alkalom, hogy a nagymamánk ágyát el kellett mozdítanunk a helyéről. Ez történik egy átlagos padlószőnyeggel 60 év leforgás alatt.”

9, A Volkswagen bogár autó evolúciója. Mennyit változott az évek során.

10, “Ő az édesapám, aki 1988-ban és 2018-ban ugyanazt a piros színű kocsit húzta maga után, bár 2018-ra kissé elveszítette pirosas megjelenését.”

11, Így változott meg Sanghaj 20 év leforgás alatt.

12, “Az évek során a kutyáim szőre megőszült, de az egymás iránt érzett szeretetük ugyanolyan maradt.”

13, Egy út, melyet már többször is újjáépítettek az évszázadok során.

14, Lehet, hogy egy nap magunk mögött hagyjuk a családi fészket és soha többet nem térünk vissza, de a lényeg az ott megszerzett emlékek.

15, Egy modern automata, ami régi kazettákat árusít. Döbbenetes nem igaz?

Milyen gyorsan elrepülnek mellettünk az évek nem?

Hirdetés