2022 július 4 hétfő
KezdőlapEmberek15 fénykép a házas életről, ami valószínű minden ember számára ismerős lesz

15 fénykép a házas életről, ami valószínű minden ember számára ismerős lesz

-

A házasság nagyon vicces hatással van az emberekre, ám valakiből a jót, valakiből a rosszat hozza elő. A férfiak hajlamosak a boldogító igen kimondása után egy kicsit elereszteni magukat és pocakot növeszteni, de ez természetesen nejük csodás főztjének kis köszönhető, de persze a nők is bele tudnak esni ugyanebbe a hibába. Ezen kívül vannak olyan házastársi meccsek, amiket meg kell vívni ilyen például a WC papír guriga csere, vagy a használt zoknik szennyesbe tétele, vagy a fürdőszoba szekrény felosztása. A mai cikkünkben olyan képeket hoztunk el, ami bemutatja a házas élet legérdekesebb pillanatait, ami valószínűleg minden ember számára ismerős lesz.

1, Így néz ki egy férfi életszakasza. Valósághű nemdebár?

2, Így néz dióhéjban a férfiak számára a házasság.

3, A bölcs párok mindent felosztanak, az ágyat, a fürdőszobát, még a konyhai ebédlőasztalt is.

4, Bizony nem csak a nők szeretnek kényelmesen bekucorodni a babzsákfotelekbe, hanem a férfiak is.

5, A feleségem, aki egyszerre két dologra is tud koncentrálni. Például most az egyetemi esszéjét írja, míg megeteti a kisbabánkat. Lenyűgöző.

6, A feleségem megtiltotta, hogy még több konyhai ketyerét vegyek, de én mégis rendeltem egy vákuumozó gépet, amit számítógépes kiegészítőként álcáztam. Eddig még nem jött rá a turpisságra.

7, Minden házaspár legnagyobb álma, hogy randevúkor tele legyen a pénztárca, ezért vettem egy kamu pénztárcát, ami tele van hamis papír bankkártyákkal.

8, A házasságunkban a nejem hordja a nadrágot, ez pedig tökéletesen látszik ezen a képen.

9, Csak összehasonlításképp: Ilyen egy házas ember és egy szingli férfi ebédje.

10, A család nagyon sok szempontból fel tud készíteni a házas életre. Ez pedig az egyik legnagyobb kihívás.

11, “A feleségem megszárította az összes virágot, amit a kapcsolatunk alatt adtam neki: Az első üvegben azok vannak, amiket a randikra vittem, a másodikban amit az eljegyzésünkre, a harmadikban pedig amit az esküvőnk napján.”

12, Még a kutyák is ismerik a házas élet problémáit:

13, Azt hittem, hogy a feleségem legboldogabb napja az esküvőnk volt, aztán egy nap találkozott a kedvenc hírességével…

14, A férjem túl lusta volt ahhoz, hogy az egyik kezében a csomagokat a másikban pedig a gyereket vigye ezért összekötötte a kellemest a hasznossal.

15, Amikor a pároddal nem ugyanazt akarjátok csinálni a TV-n. Pontosan az ilyen problémák orvoslására kell két TV-t venni.

Nektek, hogy tetszett?

Ezek is érdekelhetnek