2022 július 3 vasárnap
KezdőlapÉrdekességek15 ijesztő fotó, amely kórházban készült. Ezeket látva biztos nem alszol ma...

15 ijesztő fotó, amely kórházban készült. Ezeket látva biztos nem alszol ma éjjel

-

Mi, magyarok pontosan tudjuk, hogy a kórház nem feltétlenül az a hely, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, hála a fantasztikus magyar egészségügynek. Azonban, itt most másról van szó.

Az elhagyott kórházak gondolatától is libabőrösek leszünk. Az egyik legfélelmetesebb helyek, amit elképzelhetünk. Rengeteg izgalmat és borzongást biztosítanak. Nem véletlenül szerepelnek több horrorfilmben is.

Hoztunk nektek egy válogatást olyan képekből, melyektől biztosan nem fogtok aludni ma éjjel…

Gyermek ravatalozó az alagsorban. Ez az a hely, ahol elhunyt gyerekek holttestét őrizték. Egy pillantás elég ahhoz, hogy a borzongás végigfusson a gerinceden.

Félelmetes tükörkép

Valaki áll a kórház tetején. Úgy néz ki, mint egy szellem, de akár élő ember is állhat ott, mert… Bármi legyen is az ott, az épület egy elhagyatott menedékház.

Mi végzett a macskával?! A természetellenes helyzet, amelyben ez a macska meghalt, sok kérdést vet fel bennünk. Mitől retteghetett ennyire? Minden bizonnyal ebben a pozícióban halt meg.

Furcsa alak a biztonsági kamera felvételén.

Az ajtón körmök nyomai. Úgy tűnik, valakit akarata ellenére tartottak ott.

A kamera egy bizarr és félelmetes alakot rögzített. A beteg, akinek az ágyán ez a fura teremtés látható még aznap este meghalt. A lény nem úgy néz ki, mint egy ember.

Jól látható egy alak, aki egy elhagyott kórház ajtajában áll. Nem úgy néz ki, mint egy szellem, szóval lehet, hogy egy elveszett beteg?!

A kórház alatti alagutak nem az “American Horror Story” producereinek találmányai, hanem valóságos dolgok. Talán halott betegek szállítására használták őket.

A jobb oldalon egy figura körvonala látható, amely úgy néz ki, mint a kórház egyik legfiatalabb páciense.

Ezeket a mintákat már régen meg kellett volna semmisíteni, de senki sem gondoskodott róla. Természetesen jobb, ha nem nyúlunk hozzájuk.

Ez egy régi menhely, és nem a gyerekek a betegek, hanem a szüleik. Nagyon sokszor nem volt, aki vigyázzon a kicsikre, így egy ilyen helyre kerültek. Bár gondoskodtak róluk, egy ilyen kórház biztosan nem a legjobb hely gyermekkorunk eltöltésére.

Régen…

Egy furcsa identitás a beteg fölé hajol.

Az épület egy elhagyatott pszichiátriai kórház. Hogyan került a karácsonyfa a tizedik emeletre? Inkább nem is akarjuk tudni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek