2022 május 25 szerda
KezdőlapVideókÁllatvilág15 macska, akiket a tökéletlenségeik tettek tökéletessé

15 macska, akiket a tökéletlenségeik tettek tökéletessé

-

Tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik a kutyákat, és vannak, akik a macskákat részesítik előnyben. Mostani cikkünk a cicusokról fog szólni, vagyis a különleges megjelenésű dorombolósokról. Sajnos nem minden állat születik tökéletesnek, akadnak, akik születésüktől fogva valamilyen rendellenességtől, betegségtől szenvednek ám ez nem akadályozza meg őket abban, hogy teljes értékű életet éljenek Van, aki vízfejűséggel születik és van, aki szív alakú orral, de ezek a tökéletlenségek teszik őket tökéletessé. A mostani posztunkban olyan cicákat mutatunk be, akik egyedi megjelenésükkel bárkit el tudnak varázsolni.

1, A kidülledő szemei miatt nagyon sokan meglepődtek rajta, de kétségtelen, hogy különleges megjelenése valóban nagyon hipnotizáló.

2, Annak ellenére, hogy egyáltalán nem tűnik vidámnak az ábrázata, ő tényleg egy nagyon pajkos, játékos kiscica.

3, Ő itt Október, a perzsa macska, aki mindig kidugott nyelvvel közlekedik a házban és gazdái nem bírják ki, hogy ne kapják lencsevégre ezekben a pillanatokban.

4, Ő Loki, a gonosz tekintetű cica. Senkit se tévesszen meg barátságtalan külseje, ugyanis ő egy nagyon cuki és kedves természetű kislány macska.

5, Ezt a macskát Sheldon Thunderpaws-na hívják, aki vízfejűség nevű betegségben szenved, ám ez nem akadályozta meg őt abban, hogy a legtöbb ember szívét ellopja.

6, Ollie a kancsal cica már lassan 42 ezer követőt tudhat magáénak Instagramon. Ez nem is csoda, hisz olyan aranyosan tud nézni, hogy senki sem tud neki ellenállni.

7, Ő itt Miss Biscuits, aki egy hangyabokányit elhízott a sok finom falatnak hála, de mindenki nyugodjon meg, gazdái rajta vannak a fogyásán.

8, Senkit se tévesszen meg Wolfie mogorva tekintete, mert ő valójában egy nagyon kedves, kenyérre kenhető és bájos teremtés.

9, Ő Amazing Narnia, a kétszínű macska, akinek már több, mint 237 ezer követője van az Instagramon.

10, Toby bőre egy ritka és rendkívüli genetikai probléma miatt nagyon laza, de ennek ellenére nem vesztette el természetes szépségét.

11, Atchoumthecat egy perzsa fajtájú macska, akinek indokolatlanul is gyorsan nő a szőre, emiatt úgy néz ki, mint aki már vagy egy hete nem aludt rendesen.

12, Ő Arlo A különleges megjelenésű macska. Annak ellenére, hogy szemei valamilyen oknál fogva így fejlődtek ki, rengetegen imádják és még egy állatos magazin címlapjára is került.

13, Rexie születésétől fogva nem tudja használni két hátsó lábát, ezért mindenhova kúszik és gazdái viszik. Őt viszont ez nem akadályozza meg abban, hogy normális macskaként élje életét. Annyira népszerű az Instagramon, hogy egy 475 ezres követőbázissal rendelkezik.

14, Wilfred egy kissé zavartnak tűnik, de higgyétek el makk egészséges és imád az emberek közelében lenni.

15, Ő itt Willow a terápiás macska, aki szív formájú orral született. A különleges nózival megáldott macskát már 180 ezren követik.

Nektek van háziállatotok? Vannak ilyen különleges védjegyeik?

Ezek is érdekelhetnek