2022 július 3 vasárnap
KezdőlapDivat15 milliót költött testmódosításokra. Meseszép lány volt, de mára az emberek félne...

15 milliót költött testmódosításokra. Meseszép lány volt, de mára az emberek félne tőle

-

Kierstyn Milligan egy 22 éves táncoslány. A kisasszony 34.000 fontot (14 millió forintot) költött testmódosításokra. Vannak tetoválásai, piercingjei, agyarai és implantátumai is. Emellé még, hogy “jól nézzen ki”, betetováltatta a szemgolyóját is.

“Mindig is így akartam kinézni. Fiatal korom óta a fejemben van ez a vízió. Most, végre beteljesítettem.”

“Régen sokkal boldogtalanabb voltam. Nem szerettem önmagam. Nem értettem ki és mi vagyok. Most tele vagyok önbizalommal és szeretettel magam iránt.” – mesélte a lány.

“Amikor az emberek meglátják a szemem, megbámulnak, mutogatnak. Legtöbben csúnyán néznek rám. Egyesek még be is szólnak.”

Természetesen a legdurvább reakciók az otthon, képernyő mögött bújkáló emberektől jön online. A TikTok sztárnak egyébként több mint 700 ezer követője van.

“A legtöbben azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy démon. Szerintük régen sokkal szebb voltam és biztos szörnyű gyermekkorom volt. Mások pedig közös képeket akarnak velem.”

A lány 14 évesen kezdett érdeklődni a piercingek és tetoválások iránt.

Első tetoválását 2014-ben csináltatta. Azóta megszámlálhatatlan követte. Természetesen a kebleit is fel kellett turbózni, mert anélkül nem az igazi. Csak az implantátumok beültetése 5 millió forintnyi dollárjába fájt.

A családja és ismerősei nagyjából mindent elfogadtak a lány hóbortjával kapcsolatban. A szemgolyó és arctetoválás, azonban már sok volt nekik is.

Kedvenc tetoválása a pillangó a fején. Azért ez, mert ezzel megdöbbent másokat. Tudja, hogy nagyon merész művelet volt.

“Azért tettem, hogy megmutassam az embereknek, hogy nem félek. Ez legtöbbször ledöbbenti őket. Ilyen az ember. Ha valamit nem ért, akkor attól fél.”

“Nem akartam én soha beilleszkedni. Mindig is én voltam a furcsa lány.”

“Még nem tudom, mi lesz a következő. A cél az, hogy jövő karácsonyig tetőtől-talpig teljesen tetoválva legyek, úgyhogy meglátjuk. Remélem, meg tudom csinálni.” 

A lány nemrég fotókat osztott meg arról, hogy nézett ki fiatalon:

„Az egyetlen tanács, amit tudok adni mindenkinek, aki tetováltatni szeretné magát: tedd szeretetből, tedd azért mert ez téged boldoggá tesz.”

Hát…nehéz dönteni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek