A világ nagyon megváltozott az elmúlt 50 évben. Bár néhány ember számár úgy tűnik, hogy a változások nem olyan eget rengetők. Ám ezek a képek bizonyítják, hogy semmi sem marad ugyanolyan. Nem csak az anyagi dolgokról beszélünk, hanem minden másról, amit napi szinten csinálunk, a viselkedési formákról.

Már teljesen máshogy pózolnak a lányok autóval, mint régen.

A tengerparti mókázása, ma már csak üres fényképezgetés.

A művészek annak idején kimentek az utcákra és mindent lerajzoltak, amit szépnek éreztek. Ma már elegendő egy tablet is, és egy rajzoló program.

Régen a Karácsonyok a szeretetről és a békéről szóltak, ma már mindenki csak az elektronikai eszközét nyomja.

Évekkel ezelőtt a csajok nem akartak testhezálló ruhát felvenni, hogy abban pózolhassanak egy vagány motoron. Ma meg már mindenki ezt csinálja.

A divatvilágban is az egyszerűségre törekedtek, nem pedig az ilyen rémisztő és lehetetlen darabokra

A férfiak megjelenése sem olyan, mint 50 évvel ezelőtt. Régen egy férfi igazi férfi volt, ma meg már mindenféle színes és idétlen ruhákat viselnek, ahol a férfi vonzerő leghalványabb jele sem mutatkozik.

Régen nem volt jellemző, hogy minden helyen szelfit csináljanak a lányok, mostanában viszont, ha kell ha nem kattintgatnak. Ebből is látszik, hogy nem a barátság a fontos, hanem a közösségi oldalak.

Régen az emberek csak leintettek egy taxit, ha szükségük volt rá. Ma meg már csak telefonon lehet őket igényelni.

A metrón való utazás is teljesen más volt, mint napjainkban. Ahogy látom egyes helyeken 50 évvel ezelőtt kanapék voltak a tömegközlekedési eszközön. Milyen jó lehetett.

A lányok teljesen máshogy viselkedtek a bulikban. Régen a jókedv és a barátok voltak a mérvadók, most meg nem is foglalkoznak mással csak az állandó szelfi készítéssel.

A régi fesztiválok hangulatait már semmi sem adja úgy vissza. Akkor csak a zene, a pihenés és a jó hangulat volt a fontos, ma meg minden más na meg persze az elengedhetetlen szelfizés.

Gyerekként sokszor játszottunk kint az utcákon, mindenféle várat és erődöt építettünk magunknak. Reggel kimentünk és este mentünk haza. Csodálatos volt. Most meg nem lehet kiszedni a gyerekeket a számítógép elől.

50 évvel ezelőtt nem számított kivel táncolsz egy buliban, mert nem történt semmi, amitől kínosan érezhetted volna magad. Akkor minden kizárólag a bugiról szólt. Ma meg persze nincs egy olyan buli sem, ahol ne lenne legalább 10 ismeretlen “pár” egymás szájában.

50 évvel ezelőtt, valahogy a bevásárlás sem úgy nézett ki, mint napjainkban, hiszen sokan meg tudtak tömni egy egész bevásárlókosarat úgy, hogy nem fizettek érte horror összegeket, ma meg már 3 terméket veszel és 5000 forintba kerül. Szörnyű.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés25 elszomorító kép, ami láttán te is elveszíted az emberekbe vetett bizalmad!
Következő bejegyzés21 illusztráció ami bemutatja, hogy a valóság amiben élünk, messze nem tökéletes!