2022 május 23 hétfő
KezdőlapCeleb15 pár a filmvászonról, akik a való életben is egymásba szerettek

15 pár a filmvászonról, akik a való életben is egymásba szerettek

-

Nem egy olyan hollywoodi pár van, akik a filmek forgatása alatt szerettek egymásba és házasodtak össze. Vegyük csak példának Angelina Jolie-t és Brad Pitt-et, vagy Kit Harington-t és Rose Leslie-t a Trónok Harcból. Rajtuk kívül persze többen is egymásra találtak a való életben, igaz akadnak köztük olyanok, akik ma már nincsenek együtt, többek között azért, mert félreléptek, vagy karrierjükre akartak koncentrálni. Mostani cikkünkben olyan párokat hoztunk el nektek, akik nemcsak a filmvásznon szerettek egymásba, hanem a való életben is.

1, Rose Leslie és Kit Harington (Trónok Harca)

A Trónok Harca párja nemcsak a filmvásznon, hanem a aló életben is egymásba habarodott. Rose és Kit 2012-ben találkozott először egymással a sorozat forgatásán, majd egymásba szerettek és végül házasság lett a vége.

2, Alexis Bledel és Vincent Kartheiser (Mad Men – Reklámőrültek)

A színészek 2012-ben találkoztak először egymással a Mad Men sorozat fogatása alatt. A sorozatban szerelmespárt alakítottak, majd a való életben is egymásba szerettek. 2014- júniusában mondták ki egymásnak a boldogító igent és 2015-ben megszületett első gyermekük is. A mai napig házasok.

3, Keanu Reeves és Charlize Theron (Édes november)

A színészek 1997-ben találkoztak először egymással “Az ördög ügyvédje” című film forgatása során. Később 2001-ben is együtt játszottak az “Édes November” cím filmben, melyben szerelmespárt alakítottak. 2011-ben bejelentették, hogy egy párt alkotnak, ám sajnos kapcsolatuk rövid időn belül felbomlott.

4, Ashton Kutcher és Mila Kunis (Azok a 70-es évek show)

Ashton és Mila először az “Azok a 70-es évek show” forgatásán találkozott egymással, amiben egy párt kellett alkotniuk. A sorozat befejeztével mindenki ment a maga útjára, ám 2015-ben életük úgy alakult, hogy egymás mellett kötöttek ki és kimondták a boldogító igent. Azóta két gyermekük született.

5, Ryan Gosling és Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai)

A film utolsó jeleneteinek forgatása közben melegedtek annyira össze, hogy a való életben is elkezdtek randevúzni, ami már csak azért is fura, mert a forgatás elején Gosling és McAdams egyszerűen nem tudott egymással dolgozni. Ryan egyszer még meg is kérte Nick Cassavetes-t, hogy cserélje le Rachel-t. Kapcsolatuk 2004-ben vette kezdetét ám négy évre rá véget is ért.

6, Kaley Cuoco és Johnny Galecki (Agymenők)

Ez egy titkos kapcsolat volt, amire akkor derült fény, mikor már szakítottak egymással. A pár 2008-ban találkozott először egymással mikor elkezdték forgatni az “Agymenők” sorozatot. Több, mint 2 éven keresztül voltak együtt és a kapcsolatuknak is közös megegyezéssel vetettek véget. Jelenleg is barátok.

7, Channing Tatum és Jenna Dewan (Step Up)

Kilenc éven keresztül voltak házasok a Step Up sztárjai, akiknek közös gyermekük is született. A híres pár hónapokkal ezelőtt vált el egymástól, állításuk szerint békességben. Először 2006-ban látták meg egymást a Step Up című film forgatása alatt, majd rá három évre összekötötték életüket. Hollywood egyik legstabilabb párjának tartották őket.

8, Penélope Cruz és Javier Bardem (Sonka, sonka)

A két színész az 1992-es “Sonka, sonka” című film forgatásán ismerkedett össze, de csak 2007-ben kezdtek el egymással randizni, miután újra együtt játszottak a “Vicky Cristina Barcelona” című filmben. A pár 2010-ben házasodott össze, Johnny Depp egyik magánszigetén. Házasságuk mind a mai napig működik és két gyermekük is van.

9, Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Az utolsó dal)

Az énekesnő és a színész egymásba szeretett “Az utolsó dal” film forgatása alatt. Miley és Liam 2012-ben jelentették be, hogy egy párt alkotnak, majd 2013 szeptemberében szakításuk miatt volt hangos a sajtó. 2016-ban úgy döntöttek, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, majd évekkel később úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A frigyre 2018-ban került sor, majd hét hónap után a válás mellett tették le voksukat.

10, Robert Pattinson és Kristen Stewart (Alkonyat)

Az Alkonyat főszereplői 2008 és 2013 között alkottak egy párt, ami Stewart hűtlensége miatt végződött szakítással. Mivel olyan szerződést kötöttek, melyben évekig kellett filmvásznon egy párt alakítaniuk, ezért meg kellett tanulniuk egymás mellett játszani.

11, Brad Pitt és Angelina Jolie (Mr. és Mrs. Smith)

A pár a Mr. & Mrs. Smith forgatása után kezdett el egymással randizni, majd végül Hollywood legszebb párjának titulálták őket. A kapcsolatuk kezdetben nehéz volt, mert Brad, Jennifer Anniston férje volt. A két színész 2014-ben házasodott össze, majd 2016-ban ők is a válást választották. 6 gyermekük van, akiknek az oktatásával és egyéb dolgaival kapcsolatban egyszerűen nem értettek egyet.

12, Natalia Dyer és Charlie Heaton (Stranger Things)

A Stranger Things színészei 2017 elején kezdtek el egymás társaságában megjelenni ak különböző rendezvényeken. Csak néhány hónap múlva vallották be, hogy egy párt alkotnak. A színészek mind a mai napig együtt vannak és a sorozat harmadik évadát forgatják.

13, Blake Lively és Ryan Reynolds (Zöld Lámpás)

A Zöld lámpás című film forgatása után romantikus kapcsolatba keveredtek, majd 2012-ben összeházasodtak. Mind a mai napig boldog házasságban élnek két gyermekükkel.

14, Ben Affleck és Jennifer Garner (Daredevil)

A színészek a “Daredevil – A fenegyerek” forgatása után kezdtek randizni egymással, ám a 2001-es “Pearl Harbor – Égi háború” forgatásáról már ismerték egymást. Szerelmük 2005-től 2017-ig tartott, amikor is úgy határoztak, hogy elválnak. Állítólag Affleck a bébiszitterrel csalta meg Garner-t.

15, Zac Efron és Vanessa Hudgens (High School Musical)

A színészek a “High School Musical” forgatásán ismerték meg egymást, és 5 éven keresztül alkottak egy párt 2005-től 2010-ig. Úgy gondolták még túl fiatalok egy komoly párkapcsolathoz és mindketten a karrierjükre akartak koncentrálni, ezért szakítottak.

Tudtatok róluk?

Ezek is érdekelhetnek