2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEmberek15 termék, amivel sokat spórolhatsz, a vásárlásod során

15 termék, amivel sokat spórolhatsz, a vásárlásod során

-

Manapság az emberek egyre több dolgot vesznek akciósan,amik silány termékek a márkásokhoz képest. A hosszútávú használatra érdemesebb drágább terméket vásárolnunk, mivel ezek az áruk, sokkal tovább lesznek használatosak mint olcsóbb társaik a piacon. A vásárlás során, nehéz kiválasztani, melyik terméket vegyük meg, nyilván az olcsóbb kategória jobban passzol a pénztárcánkhoz. Most bemutatok 15 terméket, amivel hosszú távon, sok pénzt spórolhatsz!

1.Márkás cipő

Amikor bemész a boltba, biztos te is az olcsóbb kategóriás cipőket, akciókat veszed észre. A drágább cipők nyilván jobban tetszenek, de az áruk is a duplája. Hidd el anyagilag jobban megéri egy márkás cipőt megvenni, ami akár évekig is jó lehet. A drágább cipőnek jobb a kialakítása a lábboltozat számára, a legtöbb jobb minőségűt memóriahabos betéttel gyártják, így nem okoz fájdalmat egész napi viselés után. Az olcsó cipőkben, nincs ilyen, sőt még a lábad is megfájdulhat tőle, arról nem is beszélve, hogy nem szellőzik és lábboltozat süllyedés lehet a következménye a használatának. Az olcsó cipő hamar tönkre megy, gondolj bele egy évben hányszor veszel újat. A drágább kategóriás cipő, egészségügyi és anyagi szempontból is jobb választás.

2.Olyan ruha, amit bármikor fel tudsz venni, nem csak alkalomra

Neked is rengeteg ruha van a gardróbodban? Ebből mennyit használsz? A legtöbben csak megveszik mert akciós, olyan szöveggel hogy “majd egyszer jó lesz”. A nők szeretnek szép ruhákat vásárolni, de általában nem veszik fel őket, vagy ha igen többet biztos nem, mert nincs hova. Vegyél egy kettőt, de ne olyan ruhákból álljon a szekrényed, amit fel sem veszel, csak megveszed mert tetszik. A pénztárcádnak is jobban fog tetszeni, ha olyan ruhákat vásárolsz, amit hétköznap, munkába is feltudsz venni.

3.Elektromos fogkefe

Te hányszor veszel fogkefét egy évben? A fogkefék hamar elhasználódnak, főleg amik olcsóbbak. A fogkefét 3 havonta kellene cserélni, de nem árt gyakrabban, mert a baktériumok megtelepedhetnek rajta, egy betegség során mindenképp le kell cserélni. Gondolj csak bele, mennyi ideig mosod a fogad, a legtöbb ember még egy percig sem, így lerakódások maradhatnak a fog felszínén. Az elektromos fogkefe azért jó választás, mert időzítővel van felszerelve, így nem fogod elcsalni a másodperceket. A boltokban, már olcsóbb termékeket is találhatsz, amik jó minőségűek, és sokáig használhatóak.

4.Ortopéd párna

A gerincünknek a legoptimálisabb, ha olyan párnát használunk, ami felveszi a testünk alakját. A megfelelő párna, nem csak egészségügyi, de kényelmi szempontból is fontos. A párnának köszönhetően, kipihentebben fogsz ébredni, és nem lesz nyaki fájdalmad. Az orvoshoz rengetegen fordulnak nyaki fájdalommal egy ortopéd párnával, ezek a fájdalmak megelőzhetőek.

5.Hordozható pohár

A környezetmegóvása szempontjából is fontos, hogy ne vegyünk műanyagpalackokat. A boltban, már több fajta hordozható kulacsból, pohárból választhatunk tetszésünk szerint. Nem csak környezeted, de a pénztárcád számára is kedvezőbb megoldás. Az emberek rengeteg palackos vizet vesznek meg évente, a csapvíz minősége miatt. A lakásba egy vízszűrő rendszer beépítése a legjobb megoldás. A szűrt vizet, bármikor magaddal viheted a poharadban, kulacsodban.

6.Márkás sminkek

A olcsó sminkek közül, vannak jobb minőségűek, de a legtöbbjük nem tartós viseletre alkalmas. A pár száz forintos termékek, hamar elkenődnek, csomósodnak, kevésbé pigmentáltak, mint a drágább társaik. A hosszútávú célra, a márkás, drágább sminkek jobb megoldást jelenthetnek. A profi sminkesek nem véletlenül dolgoznak népszerű, smink márkákkal. A hétköznapi használatra a drágább sminkeket válaszd, hidd el jobban fog tetszeni az eredmény, arról nem is beszélve, hogy egész nap tartós lesz a sminked.

7.Kávéfőző

A nagy reggeli rohanás során, nem jut mindig idő, meginni egy jó kávét otthon. A legtöbben, a munkahelyen vesznek az automatából, vagy út közben beugranak, egy kávézóba és kérnek elvitelre. Az espresso ára, 150-450 között mozog. Manapság a boltban, többféle kávéból lehet választani, amik nagyon jó minőségűek, van már kapszulás, filteres, instant kávé is. A pénz és idő megtakarítás szempontjából, jobban jársz ha otthon elkészíted és elviszed magaddal a munkahelyedre.

8.Szemöldök tetoválás

Egy séta során, mennyi elrontott szemöldököt látsz? Sokat ugye? Régen az volt a trendi, hogy a nőknek vékony, leborotvált és kitetovált szemöldökük volt, ma már sokan csak szörnyülködnek, ha egy ilyet látnak. A tetoválók, biztos nagyon jók a szakmájukban, de a szemöldöködet inkább bízd egy kozmetikusra, vagy egy specializálódott szemöldök tetoválóra, ma már több technikából is választhatsz, amivel természetes hatású szemöldököt érhetsz el.. A világon nem mindenki születik szép ívű, vastag szemöldökkel, éppen ezért döntenek a szemöldök tetoválás mellett. Az arc keretének a szemöldök adja a hangsúlyosságát, és egészségügyi szempontból is fontos szerepe van, mint például: védelmi funkcióval rendelkezik.

9.Műköröm szalonban

A spórolás szempontjából, sokan próbálják otthon elkészíteni a műkörmüket, géllakkjukat. Az estek nagy részében, nem úgy fog kinézni, mint ahogy elvárták volna. Az olcsóbb lakkokat választják, nem figyelnek oda a kivitelezésre. A legtöbben már körömgombát is szereztek az otthoni próbálkozással, kevesen tudják, hogy külön lakkot kell használni a felvitel előtt, ami gombaölő hatással rendelkezik. A jobb eredmény elérése érdekében keress fel egy műkörmös szalont, garantáltan olyat kapsz, amilyet elképzelsz.

10.Egészséges étel

A főzés helyett, sokan választják manapság a gyorsétteremeket, mert nem kell sokat várni, és időt sem vesz igénybe. A gyors ételeknek az átka, hogy tele vannak tartósítószerrel, zsírral, sóval. A legtöbb embernek megfájdul tőle a gyomra, nem véletlenül. Az ilyen ételek ráadásul nem is olcsók, és még az egészségednek sem tesznek jót. Az egészséges ételekre sokan mondják, hogy drágák, gondolj csak bele mennyit költesz csokira, alkoholra, chipsre, gyors kajákra. Melyik is kerül akkor több pénzbe?

11.Laptop hűtő

Egy laptop hűtő kiváló vásárlás lehet, hosszú távon sok pénzt spórolhatsz meg vele. Te is sokat használod a laptopot, filmezésre, böngészésre, vagy munkára? Az élettartalma megnövelése érdekében használt hűtőt, így a későbbiekben nem kell új laptopot venned.

12.Elektromos autó

Az elektromos autók egyre népszerűbbek, sokat lehet látni belőlük az utakon. A legtöbb parkolóban, már töltő állomást is alakítottak ki, az elektromos autók számára, amit ingyen vehetnek igénybe a tulajdonosok. Az autó, nem csak környezet megóvása szempontjából jobb választás, az üzemanyag árát is meg spórolhatod.

13.Vasaló utazáshoz

A vasaló deszka, vasaló egy kis lakásban sok helyet foglalhat el. A legjobb választás a hely spórolás szempontjából, egy kézi gőzölős vasaló. Az árát tekintve olcsó 7000 körül mozog az ára, nem egy nagy összeget kérnek el érte, praktikus egy háztartásban. Az utazás során nyilván senki nem visz el magával egy nagy vasalót, de ez a termék a kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér. A gőzöléshez, csak egy vállfára van szükséged és még csak a deszkát sem kell elővenned.

14.Vászontáska

A műanyag zacskók, lassan betiltásra kerülnek az EU-ban. A környezetszennyezés sok régiót érint. A földünk megóvása érdekében, a nagyobb országok már elkezdték az újrahasznosítható termékek gyártását. A vásárláshoz használj vászontáskát, nem csak a környezeted óvód ezzel, hanem a pénztárcádat is. a műanyag zacskó ára 20-50 forint körül van, amit sokan minden vásárlás során megvesznek és utána el is dobják. A műanyag zacskót, ha veszel, akkor ne dobd ki, használd fel szemeteszacskónak a kukába helyezve, így megspórolhatod a szemeteszsák árát.

15.UV napszemüveg

A márkás napszemüvegek kifejlesztése, során odafigyeltek a UV-szűrő lencse kialakítására. A szemünk, az egyik legfontosabb érzékszervünk, ezért vigyáznunk kell rá. az olcsóbb kategóriás szemüvegek, nem tartalmaznak UV-szűrőt, vagy csak kis mennyiségben, így károsíthatják a napsugarak a szemeink épségét. A divat napszemüvegek, egyre népszerűbbek de többet ártanak, mint használnak. Egy drágább szemüveg, jobb választás!

Ezek is érdekelhetnek