2022 december 2 péntek
KezdőlapEmberek15 vicces sztori, amiben a férfiak elmondják, hogy a barátnőjük milyen semmiségen...

15 vicces sztori, amiben a férfiak elmondják, hogy a barátnőjük milyen semmiségen sértődött meg

-

A párkapcsolat eleinte tele van örömmel, boldogsággal, szerelemmel, pillangókkal a gyomorban és még sorolhatnánk. Ez azért van, mert egy nagyon erős hormon koktél szabadult fel az emberek szervezetében ezáltal sokkal pozitívabban látják a világot és a partnerüket is. Ám a rózsaszín köd egyszer eltűnik, és az emberek már nem úgy tekintenek egymásra. Képesek a legapróbb hibákat is észrevenni és ezt szóvá is tenni, amiből olykor óriási veszekedés szokott lenni. Persze olyan is van, hogy a lányok, vagy a fiúk indokolatlanul is megsértődnek, vitába szállnak, veszekedést generálnak. A mostani cikkünkben néhány férfi összeszedte és elmondta, hogy jelenlegi vagy volt barátnője miken sértődött meg a kapcsolat során. Van pár nagyon vicces és nagyon abszurd is. Nem véletlen mondják, hogy a női nem kifürkészhetetlen.

1, A barátnőm azért kapta fel a vizet, mert amikor munkából hazaértem, nem neki köszöntem először, hanem a kutyánknak. Szerinte a kutya fontosabb számomra, mint ő.

2, Az én barátnőm azért sértődött meg, mert állítása szerint az én nonverbális kommunikációm azt jelezte felé, hogy már egyáltalán nem szeretem és hidegen hagy. (Megjegyezném, csak lefeküdtem aludni és arra az oldalamra fordultam, amin mindig is alszom.)

3, A volt nejem egyszer azt mondta, hogy szüksége van egy kis egyedüllétre, feltöltődésre, relaxálásra ezért elutazik egy wellness szállodába. Én ezt tudomásul is vettem ezért nem is zargattam. Mikor hazajött dühösen közölte velem, hogy egyszer sem hívtam fel őt, míg távol volt.

4, A barátnőmnek ruhaüzlete van és egyszer segítettem neki pakolni és a próbababákat felöltöztetni. Véletlenül úgy nyúltam rá a próbababára, hogy a kebleit fogtam meg, mire a barátnőm sértődött hangon azt monda: “Aha, mindig is tudtam, hogy neked a nagy mellek tetszenek. Hát akkor barátocskám keress magad mellé egy olyan nőt, akinek nagyobb van, mint nekem.”

5, A barátnőm szó szerint lekevert nekem egy hatalmas pofont miközben aludtam. Felriadva megkérdeztem, hogy mégis mit művel. Azt mondta, hogy megcsaltam őt az álmában, ezért ütött meg. Hab a tortán, hogy még bocsánatot is kellett kérnem tőle…

6, A volt barátnőm konkrétan három napig nem beszélt velem sőt rám sem nézett egy olyan dolog miatt, amit valójában nem is én, hanem ő követett el. Mikor kiderült, hogy nem én vagyok a ludas, akkor szent volt a béke.

7, Nem igazán szeretek vitába, veszekedésbe keveredni és igyekszem a párkapcsolatomban is így élni. A barátnőm viszont azért veszett belém, mert nem akartam vele leállni vitatkozni. (Ki érti a nőket?!)

8, A barátnőmmel nemrég óta vagyunk együtt és lecseszett, mert mertem venni magamnak néhány új ruhát. Állítása szerint mindezt azért tettem, mert más lányoknak akarok tetszeni. Eszébe sem jutott, hogy jó pár kilót ledobtam és már nem voltak jók rám a pólóim, nadrágjaim.

9, A volt csajom egyik nap bekattant és elvette tőlem a telefonom, hogy ő már pedig átolvassa az összes létező üzenetem, SMS-em, ami a telefonomba van. Soha nem adtam okot a féltékenységre, de ezzel véget is ért a kapcsolatunk.

10, A barátnőmmel többször be szoktunk ülni egy kávézóba kávézni és beszélgetni. Egyik nap azonban dolgom volt, és csak később tudtunk elmenni, mire ő elkezdett összeesküvés elméleteket gyártani, hogy biztos egy másik lánnyal voltam, azért ennyire későn mentünk kávézni.

11, A kedvesemmel a régi időkről beszélgettünk, sztorizgattunk, hogy ki mint csinált általános iskolában és középiskolában. Amikor elmondtam neki, hogy a legelső barátnőm még általános iskolában volt, villámcsapás szerűen felpattant és sértődötten otthagyott.

12, Nehéz kiigazodni a nőkön – Egyik nap rácsaptam a barátnőm fenekére, mert egy nagyon feszülős nadrágban sétált el mellettem otthon. Ekkor rám förmedt, hogy ne csináljam ezt, mert ő nem szereti és fáj neki. Másnap egy hasonló nadrágban volt, de akkor már megálljt parancsoltam a kezemnek, erre sértődött hangon megszólal, hogy miért nem csaptam rá, mikor elment mellettem?!

13, A barátnőm meg volt sértődve, hogy mindent neki kellett otthon csinálni, a háztartás vezetéstől kezdve a főzésig, míg én a katonaságnál voltam. Nem tudom mit kellett volna tennem X ezer kilométer távolságból.

14, A barátnőm utál veszíteni, és mindig megsértődik, ha esetleg elverem őt bármilyen játékban. A minap is ez történt, ám ekkor már 3 napig nem szólt hozzám.

15, A volt barátnőm azért sértődött meg rám, mert egy olyan haverommal akartam elmenni kempingezni, akit ő tiszta-szívből utál. De mivel, a barátnőm nem szeret sem a szabadban, sem sátorban aludni ezért sem őt kérdeztem meg.

A ti barátnőtök is semmiségeken szokott megsértődni?

Ezek is érdekelhetnek