2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCeleb15 világhírű sztárpár, aki sok nehézséggel küzdött meg, de még ma is...

15 világhírű sztárpár, aki sok nehézséggel küzdött meg, de még ma is boldogok együtt

-

A kapcsolatok és a házasságok nem egyszerű, sőt, talán az élet legnehezebb és legbonyolultabb dolgai. Szeretetről, szerelemről, kölcsönös megértésről és megannyi kompromisszumról szólnak. A világ változott, ezzel pedig mi is változtunk, méghozzá nagyon sokat. Míg régen rengeteg házasságot kötöttek, napjainkban inkább választjuk az együttélést, hiszen abból sokkal könnyebb kiszállnunk. Egy kapcsolat vagy házasság tele van nehézségekkel, amikkel vagy boldogulunk vagy nem.

Manapság az emberek ritkán házasodnak, a házasságok jó része pedig válással végződik. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy megfeledkezünk a szerelemről és arról, hogy mi az, ami igazán fontos az életünkben. Ugyanis, semmi más nem lehet olyan fontos, hogy ezzel lemondjunk a boldogságról. Arról nem is beszélve, hogy statisztikák alól is vannak kivételek, ezek pedig erősítik a szabályt.

A sztárok világában is sűrűn hallani, hogy valaki szakított valakivel, más pedig éppen válik, de mint egy átlagember, ők is megtalálhatják az igazit, az örök boldogságot és szerelmet. Ők azok, akik megcáfolják azt az elméletet, hogy igaz és örök szerelem nem létezik. De, igenis létezik.

II. Erzsébet és Philip herceg – 73 éve együtt

II. Erzsébet még tinédzserként találkozott Philip Mountbattennel, aki néhány év múlva a férje lett. A hivatalos életben Philip herceg mindig is felesége árnyékában maradt, de valójában ő volt a család feje.

Alice és Cheryl Cooper – 44 éve együtt

Alice nagy szoknyapecér hírében állt, míg Cheryl meg nem hódította a rocker szívét. 1976-ban egybe is keltek, s bár számos nehézséggel kellett szembenézniük, válásuk ellenére is együtt maradtak.

Jeff Daniels és Kathleen Rosemary Trido – 41 éve együtt

1979 óta Daniels és Kathleen Rosemary egy párt alkotnak. A középiskolában találkoztak, majd 24 évesen összeházasodtak, ráadásul egy péntek tizenharmadikai napon. Ez azonban, nem jelentett szerencsétlenséget számukra, hisz azóta is együtt vannak. Három gyermekük született, két fiú Benjamin és Lucas, valamint egy kislány, Nelly.

Kevin Kline és Phoebe Cates – 31 éve együtt

A pár egy filmforgatáson találkozott, majd randevúzni kezdtek. 1989-ben házasságot kötöttek és két gyermekük született, Owen és Greta. Míg Kevin folytatta színészi pályafutását, Phoebe hátat fordított a filmeknek, többé nem állt a kamerák elé.

Bon Jovi és Dorothea Hurley – 31 éve együtt

John és Dorothea barátok voltak az iskolában. John számos rajongója ellenére a monogámia híve volt. Esküvőjüket nem tervezték, egy Las Vegas-i séta alkalmával keltek egybe. A sztárpárnak négy gyermeke született.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin – 23 éve együtt

A színész háromszor nősült, legutóbbi házassága pedig, rendkívül erősnek és tartósnak bizonyult. Feleségével 1997 óta van együtt. Bár kapcsolatuk nagyon nehezen indult, mégis 23 éve alkotnak egy párt.

Chuck Norris és Gina O’Kelly – 22 éve együtt

Chuck Norris Ginával kötött házassága a színésznek már a második volt. Már több éve elvált volt, amikor a Walker, a texasi kopó forgatásán találkozott Ginával. 1998 novemberében házasodtak össze.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones – 20 éve együtt

Michael és Catherine a Zorro filmpremierjén találkoztak egymással. A színész első látásra beleszeretett és minden lehetséges módon igyekezett őt megszerezni magának. 1999-ben jelentették be, hogy egy párt alkotnak, egy évvel később pedig, össze is házasodtak.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – 27 éve együtt

Pierce Brosnannak Keely-vel kötött házassága már a második. Első felesége Cassandra Harris rákban hunyt el. Keely-vel 1993-ban találkoztak, de csak nyolc évvel később keltek egybe. Két gyermekük született Dylan Thomas és Paris Beckett.

Kevin Costner és Christine Baumgartner – 20 éve együtt

A színésznek már három gyermeke volt, amikor feleségül vette Christine-t. A pár 2000-ben találkozott először és négy évvel később, egy vidéki kastélyban mondták ki a boldogító igent. Három gyermekük van, Cayden, Hayes és Grace.

Harrison Ford és Calista Flockhart – 18 éve együtt

Harrison Ford a 2002-es Golden Globe díjátadón találkozott Calista Flockharttal, ahol a színésznő teljesen véletlenül leöntötte Fordot. A színész már kétszeresen elvált volt, Calistának viszont ez volt az első házassága. 2010-ben keltek egybe és egy gyermekük született, aki a Liam nevet kapta.

Beyoncé és Jay-Z – 18 éve együtt

Az énekesnő és férje 2002-ben talákoztak egy videoklip forgatásán. Jay-Z akkor 33, Beyoncé pedig 21 éves volt. New Yorkban, 2008-ban házasodtak össze, azóta három gyermekük van, Blue Ivy Carter és ikreik, Sir és Rumi.

Donald és Melania Trump – 22 éve együtt

A jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump és a szlovén modell, Melania Knauss New Yorkban találkozott először. Trump már akkor elkérte a lány telefonszámát, de ő elutasította a kérést. Egy héttel később mégis felhívta őt, majd a találkozásra is sor került. 2005-ben egybekeltek, egy évvel később pedig, megszületett gyermekük, Barron William.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness – 25 éve együtt

Hugh és Deborra-Lee 1995-ben találkoztak a Correlli mini sorozat forgatásán. A színésznő börtönpszichológust játszott, Hugh pedig egy foglyot alakított. 1996-ban mondták ki a boldogító igent és két közös gyermekük van, Ava és Oscar.

Goldie Hawn és Kurt Russell – 37 éve együtt

1968-ban egy forgatáson találkoztak először, de akkor a vonzalomnak még nyoma sem volt. Goldie egy évvel később ment hozzá első férjéhez, Russeltől nem akart semmit, nem tartotta őt udvarlónak sem. A színészek 1983-ban a Második műszak forgatásán újra találkoztak és ekkor már fellobbant a szerelem köztük. Mindkettejüknek voltak már gyermekei, de közös babájuk is született, aki a Wyatt nevet kapta.

Ezek is érdekelhetnek