2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberek16 ember, akinek nincs ideje romantikázni

16 ember, akinek nincs ideje romantikázni

-

A legtöbb nő romantikus alkat, így ugyanezt elvárják a párjuktól is, viszont nem egy olyan férfi van, aki egyáltalán nem romantikus alkat. Csak néhány férfi lepi meg a kedvesét virágcsokorral, vacsorával, romantikus sétálással és még sorolhatnánk. Persze a nők próbálják pedzegetni a férjeiknek, barátjuknak, hogy mire vágynak a kapcsolaton belül, de a férfiak ezt csak nagyon ritkán teljesítik. Egyetlen nap van az évben, mikor ki kell tenniük szívüket-lelküket és az a Valentin-nap. Nyilván ezen a napon is akad olyan férfiember, akinek a hozzáállása és problémamegoldó képessége hagy némi kívánnivalót maga után. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk nektek pár képet az erősebbik nem próbálkozásairól, amikben a humortól kezdve minden el van rejtve.

1, A párom beharangozza, hogy mire hazajövök a munkából egy nagyon finom és ínycsiklandó vacsora fog várni. Nem annyira romantikus ezért izgatott voltam egész nap, hogy mivel fog meglepni. A mirelit kajáig terjedt a tudománya, na meg néhány szem borsóig.

2, A feleségem mindig meséli, hogy a barátnői mit kaptak a férjüktől házassági évfordulóra. Mondta, hogy ő olyat szeretne, amit még egyik sem kapott. Több se kellett ennél, úgy gondoltam, hogy a legromantikusabb egy kézzel festett portré.

3, Amikor az emberek már túl vannak két évtizednyi házasságon, akkor már nem olyan izgalmas az ajándékozás, mint annak idején. Úgy tűnik vannak feleségek, akik még nem fogytak ki az ötletekből. (A torta felirata: Elvisellek.)

4, A húgom ilyen “csokrot” adott a férjének a házassági évfordulójuk alkalmából. A férje olyan boldog volt, hogy madarat lehetett vele fogatni.

5, Pedig ő nagyon-nagyon próbálkozott romantikus lenni, de nem jött össze.

(Felirat: Leszel a Valentinom? -> Ez csak költői kérdés volt, nincs más választásod – házasok vagyunk. Boldog Valentin napot.)

6, Elloptam a barátnőm telefonját, hogy készítsek pár vicces képet és kitegyem háttérnek. Bezárkóztam a szobába, hogy ne tudja elvenni tőlem, mire ő dühében rám rúgta az ajtót. Szerintem valamit nagyon titkol előlem.

7, Köztudott, hogy a február 14. a szerelmesek világnapja és ilyenkor kétszer annyiért lehet csokoládét, bon-bont, szív alakú édességet venni. De amint bekövetkezik a február 15. mindent féláron lehet megvásárolni. Ezentúl tuti ekkor tartom a Valentin napot.

8, A barátnőm imádja a rózsát én pedig egy tucatot vásároltam neki. Amikor beharangoztam neki ezt a telefonba, hanyatt-homlok sietett haza a munkából. Mikor meglátta az ajándékot, lehervadt a mosolya.

9, Meg akartam lepni a barátnőmet az évfordulónk alkalmából és rendeltem egy szív formájú pizzát. Amikor kinyitottam ezt a feliratot láttam meg benne. Ezt nem kértem hozzá, de a barátnőm nem hitt nekem.

10, A párommal már jó pár éve vagyunk együtt és szerettem volna egy magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat. Már hónapok óta rágtam a fülét, hogy szeretném, ha eljegyezne és amikor végre letérdelt és megmutatta a dobozt, majdnem elsírtam magam. Kinyitotta, és kb. én is ilyen fejet vágtam.

11, A feleségem megkért, hogy amíg szabadságon vagyok kicsit dekorálja ki a születendő kisfiúnk szobáját. Én megtettem, de valahogy az ő tetszését nem nyerte el.

12, Egyetértünk azzal, hogy egy esküvő, na meg a lagzi nagyon fárasztó tud lenni, csak azt nem értjük, hogy mibe fáradt el a menyasszony a boldogító igen kimondása után háromnegyed órával.

13, A párom az utolsó pillanatban ment el a boltba virágot venni. Sajnálatos módon nincs otthon virágtémában ezért egy csokor spárgát kaptam tőle, mert az hitte, hogy tulipán csak még nem nyíltak ki.

14, Megkértem a férjemet, hogy készítsen rólam egy képet miközben úszok. Ezt sikerült neki lencsevégre kapni. Most nem tudom voltaképpen kit akart lefotózni.

15, Ez a kép február 14-én készült délután 5 órakor. Úgy látszik nem egy férfi felejtette el a Valentin napot.

16, Egy kép, ami tökéletesen összefoglalja, hogy milyen is házasságban élni.

A ti párotok is ilyen?

Ezek is érdekelhetnek