2022 november 27 vasárnap
KezdőlapEmberek16 kép, ami bemutatja mekkora ereje is van valójában a sminknek

16 kép, ami bemutatja mekkora ereje is van valójában a sminknek

-

Még az ókori Egyiptomban is viseltek sminket mind a nők, mind a férfiak. Ez egyfajta társadalmi státusz szimbólum volt a felsőbb osztálybelieknél. A vagyonosabb, gazdagabb családok tagjai több különböző kozmetikai terméket viseltek, ezzel szemben a munkásosztályba tartozók egyáltalán nem viseltek semmilyen kencét az arcukon. A mai modern világban is sokan használnak sminket, ám míg régen a különböző színeket tartották divatosnak, most a természetes megjelenést kedvelik. Mostani posztunkban olyan képeket gyűjtöttünk össze, melyek bemutatják, hogy egy kis smink igazi csodákat tud tenni és ereje egyszerűen páratlan.

1, Ilyen voltam az esküvői sminkem előtt és után.

2, Nekem ilyen a smink előtti és smink utáni átalakulásom.

3, Nem akartam feltűnő sminket az esküvőmre. Ilyen lett a végeredmény.

4, A smink erejével konkrétan négyféle arcot tudok magamnak csinálni.

5, Ha választhatnék inkább a természetes megjelenésnél maradnék, de örülök, hogy ilyen átalakuláson is át tudok esni.

6, Igazság szerint nem sokban különbözik a kinézetem smink nélkül illetve sminkkel.

7, Igazi hercegnőnek éreztem magam a fehér esküvői ruhámban és a csodaszép sminkemben. Mivel nem szoktam kifesteni magam ezért volt óriási élmény.

8, Imádom, hogy ennyire meg tud változtatni engem a smink. Mintha nem is ugyanaz az ember lennék.

9, Újabb bizonyíték, hogy mekkora különbség van egy teljesen natúr és egy kisminkelt arc között.

10, A sminkelés számomra egy olyan dolog, amivel ki tudom fejezni magam. Képes vagyok olyan részeket is kihangsúlyozni, ami alapjáraton nem látszódna. Egyszerűen imádom.

11, Plus size méretű nőként egyáltalán nem tudom magam a ruhákkal kifejezni, ezért nyúltam inkább a smink világához. Ez az egyetlen olyan dolog, amiben megtalálom önmagam.

12, Az esetek többségében otthon vagyok ezért nem igazán szoktam sem csinos ruhába öltözni sem sminkelni. Néha azonban kivételt teszek és kifestem magam.

13, Kreatív munkaterületen dolgozom ezért a sminkelés is egyfajta kreatív tevékenység számomra. Szeretem, hogy különböző módon át tudok alakulni.

14, Smink nélkül úgy érzem magam, mintha meztelen lennék, mintha védtelen lennék mindennel szemben. Otthon teljesen elfogadott, hogy így vagyok, ám mikor kimegyek vagy elmegyek valahova mindig kisminkelem magam. Ilyenkor belenézek a tükörbe és azt mondom wow.

15, Amikor felteszek egy sminket mindig döbbenten nézem magam, hogy mennyire másképp nézek ki, mint természetes valómban.

16, A smink hangsúlyozza az egzotikus vonásaimat, és büszkeséggel tölt el engem, hogy több vér csörgedezik bennem.

Ti is teljesen átalakultok, mikor kisminkelitek magatokat?

Ezek is érdekelhetnek