2022 november 26 szombat
KezdőlapEmberek16 őszinte illusztráció, ami humorral mutatja be az anyaság legkeményebb oldalát

16 őszinte illusztráció, ami humorral mutatja be az anyaság legkeményebb oldalát

-

Anastasiya Lykova egy nagyon tehetséges művész, aki különleges illusztrációkat szokott készíteni. Műveiben többnyire az anyaságot nehéz oldalát szokta bemutatni, ám ezt kellő humorral spékeli meg. Mivel alkotásai nagy részében ő maga és kisfia szerepel ezért tudja pontosan, mennyire is nehéz néha édesanyának lenni. Anastasiya vicces képeket készít azokról a helyzetekről, amivel minden anya megküzd szülés után és gyereknevelés során. Mostani posztunkba ezeket fogjuk bemutatni.

1, “Annyira boldog voltam, amikor megszületett a fiam és a karomban tartottam, teljesen elfelejtettem milyen kínokat éltem át szülés közben.”

2, “Fontos megjegyezni, hogy a hajkorona nem lesz mindig olyan gyönyörű, mint várandósság alatt, de a csapzottság sem tart örökké.”

3, “Amikor az internet tele van olyan videókkal, ahol az édesanyák szuperül tudnak edzeni a gyerekükkel, de valahogy nekem ez nem sikerül.”

4, “Vannak napok, amikor úgy érzem, hogy az az egy gyerek ugyanannyi rosszaságot tud tenni, mint hat.”

5, “Minden egyes gyereknek van olyan korszaka, mikor mindent megtennének a matricákért, persze én nem örülök, hiszen a lakás minden egyes pontján matricák halmozódnak fel.”

6, “Sok nő imád főzni, beleértve engem is, ám nem tudják mennyire átalakul az életük mikor megszületik a gyerekük és ott lesznek főzés közben is a lábuk alatt.”

7, “A nagymamák nem bíznak semmit a véletlenre, még a legnagyobb melegben is képesek túlöltöztetni az unokáikat.”

8, “Minél több gyermeke van egy nőnek annál jobban kiizmosodik, hiszen minden cuccot neki kell vinni, beleértve a kis bicikliket is.”

9, “A gyerekek hiperszonikus gyorsasággal fejlődnek, ami bizony a súlyukon is érződik. Amikor már 10 perce tartom a gyereket, úgy érzem, mintha 3-szor annyi kiló lenne mint alapjáraton.”

10, “Amikor a gyerekem sehogy máshogy nem tud elaludni, csak ha ringatom, ám ez hosszútávon nagyon fárasztó tud lenni.”

11, “A gyerek születése előtt mindenhova kocsival jártam, ám miután világra jött, akkor sem tudtam visszaülni, mert a kicsi nem bír sokáig autóban lenni.”

12, “Nagyon sok tapasztalatom van szülői, társadalmi és a háztartási menedzsment területen, mert rengeteget játszottam a Sims nevű játékkal.”

13, “Nincs is annál idegesítőbb, mikor az édesanyák a gyerekeiket hasonlítják össze. Egyetlen gyermek sem fog ugyanúgy fejlődni, pontosan ezért nem lehet párhuzamot vonni köztük.

14, “A gyerekem nagyon szeret engem utánozni, ezért úgy döntött, hogy ellopja a szemceruzám és kisminkeli magát.”

15, “Az alapjáraton aranyos kisfiam képes egy másodperc alatt dühöngő zöld óriássá változni.”

16, “Látom, ahogy a legtöbb nő olyan képet tölt fel magáról az Instagramra, amin kifogástalan állapotban vannak úgy, hogy a gyerekük ott ül a karjukban. Nem tudom,hogy csinálják, de nálam ez nem így működik.”

Ismerős helyzetek?

Ezek is érdekelhetnek