2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapEmberek16 szívmelengető kép, ami láttán te is egyből értékelni fogod az életet

16 szívmelengető kép, ami láttán te is egyből értékelni fogod az életet

-

A művészek képek, festmények, rajzok és egyéb tárgyak megalkotásával fejezik ki a bennük tomboló érzelmeket, például szeretetet, csalódást, szomorúságot, magányt… stb. Az emberek sajnos úgy vannak kódolva, hogy csak bizonyos emberek, dolgok után értékelik mások szeretetét, törődését, mosolyát. Amikor látnak egy szomorú filmet, hallanak egy melankolikus zenét egyből családjuk, kedvesük jut eszükbe és abban a pillanatban bármit megtennének azért, hogy magukhoz szoríthassák őket. A cikkben bemutatott illusztrációk ráébreszthetnek benneteket arra, hogy milyen rövid az élet, és a jó dolgokat most a jelenben kell élvezni, az embereket most kell értékelni, nem pedig akkor, mikor már nem lehetnek mellettetek. Eme képek láttán egyből értékelni fogjátok az életet.

1, Mire is vágyhat egy olyan ember a születésnapján, akinek semmije és senkije sincs?

2, Bármennyi idő is telik el az igaz szerelem valóban sírig tart.

3, Sajnos az élet nem mindig úgy alakul, ahogy az ember eltervezi, mert olykor ad és olykor elvesz.

4, Nehéz örülni, mikor egy számodra fontos személy élete utolsó napjait tölti, főleg akkor ha ő a gyermeked.

5, Nincs is meghatóbb annál, mint mikor hosszú-hosszú évek múltán is emlékszel a legelső randitok évfordulójára.

6, Sosem leszel igazán egyedül, ha van melletted egy kutya. Ők mindig bearanyozzák a napodat.

7,

8,

9,

10, Úgy mutathatsz legjobban példát a gyermekednek, ha legyőzöd a félelmeidet és teszed a kötelességed még akkor is, ha tudod nem látod soha többet.

11, Nincs is nehezebb annál, mint mikor édesanyád kedvenc dalát énekled a halálos ágya mellett élete utolsó pillanataiban.

12, Olykor fájdalmas elfogadni a tényt, hogy életed szerelme már nem úgy tekint rád, mint rég, sőt más karjaiban találta meg a boldogságot.

13, Az élet túl rövid ahhoz, hogy sokáig gondolkodjunk egy döntésen. Mindig tedd azt, amit a szíved diktál és soha nem fogod megbánni a döntéseidet.

14, A világ folyamatosan változik és néha nagyon nehéz beletörődni abba, hogy már sosem lesz olyan az élet mint régen volt.

15, Sose add fel az álmaidat még akkor sem, ha tudod éveket kell várnod arra, hogy beteljesüljön.

16, Olykor a legapróbb dolgok okozzák a legnagyobb boldogságot. Értékeld minden egyes napod és azt, ami, aki körülötted van.

Te mennyire értékeled az életet, a lehetőségeidet, és a körülötted élő embereket?

Ezek is érdekelhetnek