Szerintem eljött annak az idei, hogy az egész emberiség elgondolkodjon egy kicsit... Valóban ilyen világban szeretnénk élni?

Mosolyogni kötelező! Ha nem megy akkor itt egy kis segédeszköz...Amikor megérint a természet szépsége... És pár száz másik embert is.Egy átlagos karácsony manapság. Jól van ez így?Jézus, az meg mit csinál? Ha egy kicsit is kitűnsz a tömegből akkor megvetnekA parlament az meg már egyenesen a színház de inkább napjainkban már a cirkusz kategória. Kritikán aluli az egész.Családi idill 2019...Tönkretesszük a valódi értékeketSemmi sem elég az igazán nagy embereknekKihasználjuk, kizsákmányoljuk az egész környezetünket legyen szó szinte bármiről!Fiú: Kimondhatatlanul hiányzol!
Lány: Te is nekem szerelmem...Kutatók kutatnak, ami még van mit...Az örök álmodozás az emberiség megrontója...Csak egy átlagos wc manapságJött egy újabb kiadás a kedvenc technikai kütyünkből...Hogyan legyek megnő 2019-ben? Követni kell a trendeket minden áron!Meghitt karácsony este... Ugye neked is tetszik életem?Az úrt pedig már azelőtt teleszemeteljük, hogy egyáltalán felfedeznénk