2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberek17 ember, aki tudja, hogyan használja ki 100%-ban a kreativitását

17 ember, aki tudja, hogyan használja ki 100%-ban a kreativitását

-

Vannak emberek, akik olyan sok kreativitással rendelkeznek, hogy az már-már félelmetes, főleg akkor, ha az a valaki pont a gyereked, családtagod. Ők olyan oldalról közelítik meg a teljesen hétköznapi dolgokat is, hogy egyszerűen nem akarunk hinni a szemünknek. Például ha azt látod, hogy a férjed, vagy édesapád, esetleg a párod úgy vasalja ki az inge ráncait, hogy vizet forral az nagyon sok mindenről árulkodik, csak arról ne, hogy elveszett lélek lenne. A mostani posztunkban ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el nektek, ami bemutatja, hogyan is lehet kihasználni a kreativitás 100%-át.

1, Hogy lehet a gyerekeknek ennyi esze?

2, “Apám gőzzel vasalta ki az ingét de nem is akárhogy. Feltett két fazék vizet és annak a gőzével simította ki a ráncokat.”

3, Hát nem nyilvánvaló a válasz?

4, Amikor azt hiszed, hogy nem lehetnek okosabbak, mindig megmutatják, hogy van még pár dolog a tarsolyukban.

5, Ez a módszer segít, hogy ne felejtsd el időben bevenni a gyógyszereid.

6, Ha sokszor hagyod otthon a pénztárcád, akkor tegyél a telefonod tokjába némi pénzt, így biztos, hogy valamennyi mindig lesz nálad.

7, Ha kis mosdókagylód van és nem tudod megtölteni a vödröt, csak tedd oda a szemeteslapátot és voilá kész is a varázslat.

8, Ezzel a módszerrel meg tudod akadályozni, hogy a nap átsüssön a behúzott függöny résén.

9, Így lehet aludni az órán anélkül, hogy a tanát bármit is sejtene belőle.

10, Hogyan cseréld ki az iMaced talpát ingyen:

11, Egy édesanya, aki gyermekét a karjában tartva is könnyedén fel tud mosni. Nem tesz mást, mint két nedves törlőkendőre áll és korcsolyázik.

12, Amikor túl lusta vagy ahhoz, hogy kint maradj a konyhában és figyeld a vizet, ezért inkább otthagyod a telefonod, és videóhívást indítasz.

13, Egy fogorvos, aki “Hol van Waldo?” képet ragasztott a plafonra, hogy a páciensek a fogorvosi kezelés alatt eltereljék a figyelmüket.

14, Amikor nem engedheted meg magadnak, hogy új öltönyt vegyél az útleveled képének elkészítéséhez ezért rögtönöznöd kell.

15, A lusta koldusok legegyszerűbb pénzkeresési stratégiája.

(Láthatatlan pucér ember papucsban)

16, Ez a srác egy mikroszálas szemüvegtörlő kendőt varratott az ingébe, hogy mindig meg tudja törölni a szemüvegét.

17, Vettem a feleségemnek egy lépésszámláló órát, és furcsálltam, hogy indokolatlanul is sokat sétál, de nem látszik. Amikor a kutyánk odajött hozzám megláttam a nyakörvén az órát.

Szerintetek is jók a képek?

Ezek is érdekelhetnek