2022 szeptember 27 kedd
KezdőlapTörténetek17 éve csak sajtos makarónit eszik - Így néz ki most a...

17 éve csak sajtos makarónit eszik – Így néz ki most a fiatal srác

-

Austin Davis gyakorlatilag mióta szilárd ételeket ehet, azóta csak sajtos makarónit fogyaszt.

Davis most húsz éves, immáron 17 éve nem hajlandó semmi mást enni, mint sajtos makarónit, amerikai nevén mac’n’cheese-t. Nyilvánvalóan ez is egy betegség, mint annál a nőnél, aki csak gyümölcsöt eszik vagy a tinédzser, aki csak és kizárólag sültkrumplin él.

Austin még egy dokumentumfilmet is forgatott magáról. Eleinte nagyon viccesnek tűnt, ahogy sétál a boltban és undorodik a hústól, valamint a brokkolitól. Számára rendkívül furcsa, ha egy étel nem sárga. A film közepén azonban komollyá kezd válni a helyzet, mert a fiatalember megmutatja, hogy mennyire rossz dolog az, hogy a sajtos makaróni az egyetlen étel, amit hajlandó megenni.

“Nem akarom azt mondani, hogy a rabja vagyok ennek a fogásnak, mert nagyon furcsán hangzik, de tény, hogy a testem egyáltalán nem képes befogadni mást” – mondta.

A kisfilmben Austin segítséget kér egy terapeutától, aki úgy véli, hogy egy gyermekkori trauma állhat a srác étkezési szokásai mögött. A férfi hetente négyszer bokszolni jár, így próbálja magát formában tartani. Austin Davis keményen dolgozik azon, hogy meg tudjon enni olyan ételeket is, amelyek nem sárga színűek. Reméljük, mihamarabb sikerrel jár és megtudja, hogy van még rengeteg finomság ezen a világon a sajtos makarónin kívül is.

Ezek is érdekelhetnek