2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberek17 helyzet, ami minden ember életében legalább egyszer megtörtént

17 helyzet, ami minden ember életében legalább egyszer megtörtént

-

A humor egy igazi kincs, ugyanis segít jobban megbirkózni a stresszes helyzetekkel. Ha nem vesszük úgy magunkra a bántásokat, a sértegetéseket akkor lelkileg is stabilabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Fontos, hogy minden ember megtalálja azt a dolgot, ami miatt mosolyra húzhatja a száját, ami miatt hangosan kacarászhat és könnyezhet. Clare Kayden Hines egy nagyon tehetséges művész, aki megtalálta azt, ami miatt érdemes minden egyes nap felkelnie.

Éveken át nem érezte magát különlegesnek, munkájában sem talált rá saját magára, ezért felmondott és elkezdett kreatív munkákat vállalni. Számtalan művet, illusztrációt készített már, melynek főhősnője ő maga volt. Megrajzolta saját tapasztalatait, elképzeléseit a világról, s ennek hála rengeteg rajongóra tett szert. Mai cikkünkben az ő munkából hoztunk el párat, ami bemutatja azokat a helyzeteket, ami minden ember életében legalább egyszer megtörtént.

1, Az ember mindig elképzeli, hogyan mosolyog zárt szájjal, de az eredmény minden alkalommal kiábrándító.

2, Voltaképpen mindkettőhöz zsinór tartozik…

3, Ebben az esetben két lehetőség van, vagy a reklámok túloznak, vagy mi vagyunk bénák.

4, A legtöbb ember nem szeretné, ha a vendégek azt gondolnák, hogy mocsokban élnek, ezért mindent bevetnek annak érdekében, hogy a ház olyankor csillogjon-villogjon.

5, A legtöbb ember az ilyen pillanatokban nem áll neki semminek, csak van és ijedten, no meg bambán néz maga elé.

6, Az emberek a legelső munkanapjukon még nem igazán ismerik a céget, szinte fogalmuk sincsen arról, hogy mit és miért csinálnak, de egy év után úgy bele tudnak jönni, hogy már azt nem értik mások mit csinálnak.

7, A legtöbb ember vagy túlöntözi a növényeit vagy teljesen elhanyagolja őket… így vagy úgy, de egyik opciót sem szeretik túlságosan ezért a végeredmény mindig sírás-rívás.

8, Mindenkinek van egy olyan barátnője, aki eltervezi, hogy fogyni fog, mégsem tesz érte semmit. Ilyenkor lépünk közbe mi, akik elesszük előle a finom falatokat.

9, Valószínű már mindenki legalább egyszer próbálkozott azzal, hogy tűzijátékról készít képet és posztolja, ám a kép sosem sikerül úgy, ahogy eltervezik.

10, A nőknek érzékük van ahhoz, hogy a legszükségesebb ruháikat a bőrönd legaljára tegyék, ezért, amikor kell menni valahova tuti az egészet feltúrják.

11, Valószínű mindenkinek ismerős ezért nincs szükség alaposabb kifejtésre.

12, A legtöbb ember azt gondolja, hogy 15, 30 perc vagy egy órás edzés után már lesz valami eredmény és látszani fognak a kockák.

13, Az év első napja a regenerálódásról szól, ezért sokan egész álló nap csak alszanak.

14, Írjon egy kommentet, aki ugyanezt szokta csinálni.

15, Ezt főként a rövid hajjal rendelkező nők érthetik, ugyanis az ő esetükben sokkal látványosabb a növekedés.

16, A legtöbb édesanya pontosan ezeket a dolgokat csinálja, mikor életében először vesz a kezébe okostelefont… sőt akadnak, akik évek múltán is ezen a szinten maradnak.

17, Annyira függünk az elektronikai eszközöktől, okostelefonoktól, TV-ktől, hogy már azt sem tudjuk, hogyan kell nélkülük élni.

Ismerősek voltak nektek ezek a helyzetek?

Ezek is érdekelhetnek