2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberek17 kép, ami jól bemutatja, hogy alapvetően kétféle embertípus létezik

17 kép, ami jól bemutatja, hogy alapvetően kétféle embertípus létezik

-

Az divatot és szokásokat az élet hozza. A divat esetében, általában a különböző celebek példáját követjük, a többit pedig a megszokás és az élet rendezi. Mégis próbál mindenki egy kicsit egyedi lenni. Valami, amitől különlegesnek érezhetjük magunkat. Ellenben vannak dolgok, amik teljesen két részre bonthatóak. Na persze nem kell semmi komolyra gondolni. Teljesen hétköznapi dolgok, de ezek könnyedén szétválaszthatóak “A”-ra és “B”-re. Egyik sem jó vagy rossz. Ezek megszokások a hétköznapi életből.

Nézzük át ezeket és figyeljétek meg, hogy rátok melyik a jellemző ezen esetekben.

Vékony vagy vastag tésztájú pizzát szeretitek? Vannak, akik a leheletvékony tésztát szolid feltéttel, míg vannak, akik azt szereti, ha mindenből van rendesen. Mindkettőtől jól lehet lakni.

Bubis vagy mentes víz? A szénsavas víz jót tesz az emésztésnek viszont van pár káros hatása. Tudósok szerint a hajnak nem tesz jót a sok szénsavas folyadék elfogyasztása.

Hogyan isszuk a sört? Üvegből, dobozból vagy pohárból? Sok jelentősége nincs. Az üveg gyakran kényelmesebb és nem kell utána mosogatni.

Zokniban vagy mezítláb mászkálsz otthon? Utóbbi esetében azért érdemes figyelni a megfázásra és a szőnyegben lévő különböző baktériumokra.

Fagyos és nem fagyos. Vannak olyan emberek, akik télen is simán elmászkálnak egy lazább, vékonyabb öltözékbe. De a hölgyek között például sok a “fázós”.

Chat-elési szokások. Vannak, akik minden egyes szót, mondatot külön üzenetben küldenek el. Mások pedig szeretnek kisregényt írni. Alapvetően azt zavarhatja, akinek az üzenetet szánták. Ki szereti, ha másodpercenként pittyeg a telefonja?!

A fogkrémes tubus. A maximalisták szeretik szépen felcsavarni, míg a lazábbak jól megnyomják középen.

Fülhallgató vagy fejhallgató? Manapság divat az utcán a fejhallgató viselése is. Jobb lehet a hangzás, ugyanakkor kényelmetlenebb is.

Ki, hogy használja a táblagépet? Állítva vagy fektetve? Teljesen a kényelmünkre van bízva, hiszen a böngészők és alkalmazások már kompatibilisek mindkét nézettel.

Rántotta vagy tükörtojás? Nincs különbség. Teljesen az ízlésre van bízva. A rántotta laktatóbb lehet.

Vannak, akik minden lehetőséget kihasználnak, hogy töltőre tegyék a telefonjukat, míg mások engedik, hogy a végletekig merüljön. Azt nem árt tudni, hogy az új típusú készülékekben lévő akkumulátorok nem szeretik, ha teljesen lemerítik őket. Célszerű 10% és 90% között tartani.

Tejszínhab kérdése? Az édesszájúak szeretik a tejszínhabot a kávén, míg vannak, akik tisztán, töményen isszák.

Romantika. Egyedül? Érdekel a Valentin nap?

Mi van a hűtődben? Vannak, akik szeretik ha mindig tele van, míg mások csak a legszükségesebbeket tartják benn.

Édesen vagy sósan? Hogy szereted a pattogatott kukoricát? A mozik minden esetre fel vannak készülve.

Kontaktlencsét preferálod jobban, vagy a szemüveget. Azt mondják a szemüveg karakteresebbé teheti az arcot. Sokan képtelenek hosszú távon elviselni a kontaktlencsét.

Dinnye?! Melyiket szereted jobban. A sárgadinnyét vagy a görögdinnyét?

Sok ilyen van még? Tudtok még mondani párat? Ti melyik típushoz tartoztok?

Ezek is érdekelhetnek