2022 december 8 csütörtök
KezdőlapCeleb17 tény a hírességekről, amit elsőre elég nehéz elhinni

17 tény a hírességekről, amit elsőre elég nehéz elhinni

-

A hollywoodi hírességeket ma már el sem tudnánk képzelni másként. Színészek, énekesek, rendezők, uralkodók és így tovább. A lista végtelen, akár napokig sorolhatnánk neveiket és eredményeiket, viszont vannak olyan izgalmas tények, amelyekről még csak nem hallottunk velük kapcsolatban. Korántsem mindegyiküket vonzotta a színészi vagy énekesi pálya, sőt, olyan is volt köztük, akinek esze ágában sem volt a kamerák elé állni.

A sors szerencsére nem így akarta és közbeszólt. Ennek köszönhetjük, hogy napjainkban elképedve bámulhatjuk a mozik vásznait vagy a televíziók képernyőjét, hallgatjuk dalaikat és elismerhetjük elképesztő tehetségüket. Cikkünkben olyan érdekességeket árulunk el a legnagyobb világsztárokról, amikről nagy valószínűséggel még te sem tudtál.

Christopher Walken

Christopher Walkent, Oscar-díjas színészt olyan klasszikusokban láthattuk, mint a Batman visszatér vagy a Ponyvaregény, kezdetben mégsem a színészi pálya vonzotta. Valószínűleg szeretett veszélyesen élni, ugyanis már tizenhat évesen egy cirkuszban dolgozott, mint oroszlánszelídítő. Később éjszakai klubokban is táncolt, sőt, Madonna egyik videoklipjében is szerepelt.

Denzel Washington

Az Oscar-és Golden Globe-díjas színész gyerekként eltörte egyik ujját, amikor egy kosármeccsen játszott. Mivel az ujjat nem rögzítették úgy, ahogy kellett volna, most is a csuklója felé hajlik, 45 fokkal kifelé a többi ujjától.

Scarlett Johansson

Fogadni mernénk, hogy nem tudtad, hogy a színésznő inspirálta Katy Perry “I kissed a girl” című dalát. Az énekesnő azt is elárulta, hogyan lett Scarlett a múzsája. Katy egy magazin címlapján látta meg Johanssont és azonnal elnyerte tetszését a színésznő gyönyörű mosolya.

Christopher Lee

Saruman Christopher Lee-ről kevesen tudják, hogy korábban heavy metal zenészként tevékenykedett. 88 éves korában vette fel első lemezét, ami nagy sikert aratott, ugyanis az album elnyerte a Metal Hammer Magazine díjat.

Kate Middleton és Vilmos herceg

A királyi pár, Vilmos herceg és Katalin nagy rajongótáborral rendelkezik az egész világon. Ugyanakkor nem ez az, ami a legérdekesebb velük kapcsolatban. Esküvőjük szerepel a Guinness Rekordok listáján, a Legnépszerűbb élő közvetítések címmel. Világszerte több, mint két milliárd ember követte figyelemmel, ahogy Kate és Vilmos kimondja a boldogító igent.

Oprah Winfrey

Az amerikai televíziós műsorvezető, alkalmi színésznő, producer, üzletasszony 1954. január 29-én született Mississippi államban. A hírnevet az The Oprah Winfrey Show hozta meg számára 1986-ban, ám a műsorvezető valódi nevét sokan nem tudják. Teljes neve Orpah Gail Winfrey. Orpah valójában egy bibliai karakter neve és azért ezen a néven ismerik őt, mert hiba történt.

Benedict Cumberbatchet

Benedictet két barátjával együtt elrabolták Dél-Afrikában. Hat fegyveres támadta meg, majd fogta el őket, és hajtott el velük a helyszínről. Azt nem tudni, hogy miért, de rövid időn belül szabadon engedték őket és egy idegen talált rájuk, aki eljuttatta őket a legközelebbi városba.

Steve Buscemi

Buscemi a 2001-es New York-i terrortámadás után önkéntes tűzoltó lett és egy egész hétig kutatott túlélők után a romok alatt. Munka közben tudatosan kerülte a reflektorfényt és mindvégig névtelen akart maradni.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr., akit a legtöbben Sherlock Holmes-ként vagy Vasemberként ismernek, világszerte több milliós rajongótáborral rendelkezik. Az országok között természetesen Kína is szerepel. A színész születésnapi kártyát is kapott kínai rajongóitól, amin nem kevesebb, mint 5339 aláírása olvasható.

Dwayne Johnson

Dwayne “The Rock” Jonhson neve is bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, méghozzá egyik filmje, a Törésvonal kapcsán. A Szikla mindössze három perc alatt 105 szelfit készített rajongóival, amivel saját addigi rekordját is felülmúlta, ami akkor még “csak” 75 szelfi volt három perc alatt.

Shakira

És, ha már a szelfiknél tartunk, akkor azt is meg kell említenünk, hogy az énekesnő, Shakira bizony a Facebook királynőjének nevezhető. Ő volt az első ember a világon, aki a Facebook-on száz millió követővel rendelkezett. Nem gondoltad volna, igaz?

Jason Statham

Jason sem éppen a színészi pályára készült, ugyanis kezdetben utcai árusként kereste kenyerét, később modell lett, amikor Guy Ritchie felfedezte őt és elkészítették első közös filmjüket, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső címmel. Ez azonban még nem minden. Statham tagja volt a brit nemzeti műugró csapatnak is, amivel több versenyen is részt vett.

Sarah Jessica Parker leszármazottja a Salem boszorkányoknak.

A színésznő gyökerei bizony nagyon koránra nyúlnak vissza. Esther Elwell volt az utolsó vádlott a salemi boszorkányperekben. Szerencsésen megmenekült, mert a boszorkányok üldözése a tárgyalása alatt szűnt meg, így szabadon engedték őt.

Gary Oldman

Gary Oldman kiváló brit színész, akiről nem is gondolnánk, hogy elsőre nem vették fel a Királyi Művészeti Akadémiára. Sőt, arra biztatták, hogy válasszon magának egy másik hivatást. Oldman nem adta fel és most már nyugodtan mondhatjuk, hogy nagyon is jól tette. Valóra váltotta legnagyobb álmát és bebizonyította, hogy igenis a színészi pályára született.

Walt Disney

Walt Disney neve senki előtt nem ismeretlen, hiszen az általa készített meséken nőttünk fel. Minden rajzfilmje hatalmas sikert aratott, így nem is lehetett véletlen, hogy 59 alkalommal jelölték Oscar-díjra, amit 26-szor be is zsebelt.

Ben Affleck és Matt Damon

Azt mindenki tudja, hogy a két színész évek óta jó barátságot ápol egymással, azt viszont már sokkal kevesebben, hogy gyerekkoruk óta ismerik egymást. Még az általános iskolában találkoztak, vagyis harminc éve a legjobb barátok.

Brad Pitt

Brad Pitt zseniális színész, ez nem lehet kétséges. A színész volt a Toyota reklámarca, amikor Malajziában betiltották az autógyártó cég hirdetési kampányát. Ennek oka, hogy a nép kisebbségi komplexusban szenvedett Pitt reklámarca miatt.

Ezek is érdekelhetnek