2023 június 10 szombat
KezdőlapÉrdekességek18 drámai kép, ami minden ember szemébe könnyeket csal.

18 drámai kép, ami minden ember szemébe könnyeket csal.

-

Sajnos a mai világban már minden eshetőségre fel kell készülnünk, mert sosem tudhatjuk mikor történik velünk valamilyen kellemetlenség. Előfordul, hogy olyan helyzetbe kerülünk, amikor mások segítségére kell hagyatkoznunk, mert máshogy nem tudjuk megoldani a gondjainkat. Szerencsére még vannak jó emberek a világon, akik készek segítőkezet nyújtani annak, aki rászorul. A mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló képeket hozunk el, ami valószínű mindenki szemébe könnyeket csal.

Egy körömszalon nem volt hajlandó megcsinálni ennek a lánynak a körmeit, mert túl sokat mozgott. A történteket végignézte a képen látható pénztáros, aki fogta magát és az ebédszünetében kilakkozta neki a körmeit.

01 49

A látássérült várandós kismamák nem láthatják ultrahangon a kisbabájukat, ezért kitalálták, hogy egy 3D-s nyomtató segítségével kinyomtatják a gyermek arcát, hogy az édesanyák a kezükkel láthassák a picit.

02 49

„Megünnepeltük a nagyapám 95. születésnapját, aki azt mondta, hogy most már nem kell attól félnie, hogy fiatalon hagyja itt ezt a világot.”

03 49

Ennek a rizstermesztő asszonynak teljesen elöntötte a víz a földjét, miután kivezették a vizet egy barlangból, ahova gyerekek szorultak be. Az asszony ahelyett, hogy szitkozódott volna, azt mondta, hogy nem fontos a föld, csak a gyerekek meneküljenek meg.

04 48

„A nagypapámat be kellett utalnunk egy idősek otthonába, mert egyre rosszabbodott az Alzheimer-kórja. A kislányommal többször bemegyünk őt meglátogatni, és ilyenkor úgy viselkedik mintha még mindig fiatal lenne.”

06 44

Ilyen az igazi emberség: “Ha hajléktalan vagy, vagy esetleg segítségre szorulsz, vegyél el annyit, amennyi csak kell.”

07 42

„A kutyám nagyon beteg volt ezért eladtam a kocsimat, hogy finanszírozni tudjam a műtétjét.”

08 39

Egy katona, aki idegsokkos állapotba került.

09 39

A kép jobb oldalán látható néni már 92 éves, de mindig is az volt az álma, hogy lediplomázik.

10 57

„Ez a fáradt kis méhecske rárepült a kabátomra. A lekváros fánkomba merítettem egy papír zsebkendőt, majd odatartottam neki, hogy tudjon belőle lakmározni. Miután erőre kapott elrepült.”

11 55

Ezek az édesapák külön kurzuson vesznek részt, hogy meg tudják csinálni lányaik haját.

13 47

Minden dolgos embernek kell egy kis pihenő. Ez alól a szemétszállító emberek sem kivételek.

14 43

Senki sem mondta, hogy gondtalan az egyedülálló édesapák élete, viszont ők olyan dolgokat tapasztalhatnak meg, amiket például más édesapák nem. Ilyen a ruhavásárlás.

15 37

„A 2 éves kislányom kedvenc játékbabájának lába leszakadt, mire megszólalt, hogy mindegy, hogy nézel ki én mindig szeretni foglak.”

16 31

A képen látható fiatal srác összeszedte a buszmegállóban található összes szemetet és kidobta a kukába míg várt a buszra.

17 32

A látássérült kislányomnak készíttetünk egy Braille-írásos csokoládét a kilencedik születésnapjára. Az édességen ez a felirat szerepelt: “Szeretlek és boldog születésnapot!”

18 30

„Édesanyám azt írta, hogy újra anyuka lesz, majd néhány perc múlva mellékelte ezt a képet.”

20 25

Ez az utolsó üzenet, amit a nagyapám a nagyanyámnak, hagyott mielőtt eltávozott volna a földi világról.

“Emlékezni fogok, amikor az élet hátralévő része véget ér, hogy a legszebb dolog, amit életemben tettem, az az, hogy szeretlek.”

22 12

Ezek is érdekelhetnek