2022 május 17 kedd
KezdőlapEmberek18 kép, ami bizonyítja, hogy véletlenek márpedig nincsenek

18 kép, ami bizonyítja, hogy véletlenek márpedig nincsenek

-

Nehéz lesz elhinni, hogy az alábbi 20 eset valóban megtörtént, pedig de! És azt is nehéz lesz elhinni, hogy ezek véletlenek voltak, nem pedig egy felsőbb akaratnak köszönhetők, de mindenki döntse el maga! Te mit gondolsz? Írd meg hozzászólásban!

1. Michael és Natalie, mindketten Szaúd-Arábiában születtek. Mivel szüleik ugyanannál az olajcégnél dolgoztak, már gyerekkoruk óta ismerték egymást. Később az élet elválasztotta őket, ám 20 után ismét egymásra találtak, köszönhetően a Facebooknak. Ma már házasságban élnek.

2. Sokáig azt hitték, hogy mielőtt egy társkereső oldalon megismerték egymást, sosem találkoztak. Tévedtek. Régi képeiket nézegetve rájöttek, hogy 25 évvel korábban osztálytársak voltak.

3. A képet 7. osztályban rajzolta a srác padtársa. Akkor még nem tudták, hogy ez valóra fog válni és később ők lesznek egymás mellett a képen.

4. A férfitől pénzt kért egy hajléktalan, mert szeretett volna feladni egy lottót. Eleinte nem akart adni neki, de végül mégiscsak adott. Másnap ismét megállította a hajléktalan férfi és adott neki 250 ezer dollárt, mivel az előző napi számokkal több millió dollárt nyert.

5. “Nagyszüleim egy National Geographic-os fotóversenyen találkoztak először. Ennek már 60 éve, de még mindig együtt vannak.”

6. “Szüleim 2 éves koruk óta ismerik egymást, ugyanis szomszédok voltak. Ma van a 25. házassági évfordulójuk. Mondhatjuk, hogy ők valóban együtt élték le az egész életüket.”

7. “A férjemmel már szinte csecsemő korunk óta ismerjük egymást. Már akkor is imádtunk egymással lenni. Biztosra veszem, hogy előre meg volt írva a sorsunk.”

8. “Első látásra beleszerettem, amikor megláttam őt lovagolni, de úgy döntöttem, hogy csak később, a középsuliban mondom el neki. Mint az kiderült, ő is hasonlóan érzett irántam.”

9. “Az esküvőnk után találtuk ezt a képet és kiderült, hogy az oviban osztálytársak voltunk, sőt az egyik közös fotón egymás mellett állunk. Egyikünk sem tudott erről.”

10. Mindketten nyertek egy belépőt az állatkertbe Twitteren. Ekkor még nem gondolták, hogy később összeházasodnak.

11. A srác nem örült, amikor gyerekkorában táncolnia kellett egy lánnyal. Később, az esküvőjükön már nem kellett noszogatni. 🙂

12. Amy és Nick, miközben a gyerekkori fotóikat nézték, rájöttek, hogy régen már találkoztak a helyi vidámparkban, mi több, közös kép és készült róluk. Persze egyikük sem emlékezett a másikra.

13. “10 évvel ezelőtt, 15 éves koromban, én ostoba szerelmet vallottam a szomszéd lánynak. Most 25 éves vagyok és összeházasodtunk. Igaz, még mindig ostoba vagyok.”

14. Egy májtranszplantáció során ismerkedtek meg, mint beteg és donor. Néhány évvel később összeházasodtak.

15. “Kiderült, hogy a feleségem és én, 10 éves korunkban ugyanabban a táborban töltöttük a nyarat.”

16. “Már az óvodában is elválaszthatatlanok voltunk. Most, 20 évvel később egy közös ismerősünknek köszönhetően újra találkoztunk és azonnal egymásba is szerettünk.”

17. “Gyerekként még csak a rokonok esküvőin segédkeztünk, de most már a sajátunkén vagyunk főszereplők.”

18. “Rajta vagyok a feleségem családi fotóján, ami 7 évvel azelőtt készült, hogy megismertem volna.”

 

Ezek is érdekelhetnek