2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEgészség18 millióból operáltatta magát álomnővé a "csúnya lányka..." A férfiak odáig vannak...

18 millióból operáltatta magát álomnővé a “csúnya lányka…” A férfiak odáig vannak érte…

-

A 25 éves lány átváltozása teljesen ledöbbentette az embereket. Celine Centino, mivel így hívják, poklot élte meg az iskolás évei alatt. Egy igazi szürke egér volt, fogszabályzóval, akit állandóan kigúnyoltak az iskolatársai.

A zaklatás rossz hatással volt lelki állapotára, a lány egyre visszahúzódóbb lett. Miután felnőtt, elege lett és úgy döntött, hogy változtat az életén… “csupán” 18 milliójába fájt…

Az internetezők megdöbbentek, amikor látták Celine metamorfózisát. A lány drámaian megváltozott! Az iskolás korában hallott gúnynevek erős negatív hatással voltak a pszichéjére. Az olyan beszólások, mint a „csúnya” vagy a „deszka”, egyértelműen megbántották. Úgy döntött, változtat ezen. Jól akarta érezni magát. Ezért kezdett extra pénzt keresni, és minden fillért megtakarított. Mindezt azért, hogy egy napon azt mondhassa: “Szép vagyok”.

Nem volt olcsó…

Sok év spórolás után a lány habozás nélkül sok plasztikai műtéteknek vetette alá magát. Háromszor nagyobbította meg a melleit, egészen 75H méretig! Ezenkívül Celine-nek javítottak az orrán, az arccsontján és az ajkain. Összesen 38 700 fontot költött az összes kezelésre! (jelenlegi árfolyamon 18 millió forint felett van). 

Boldog ember voltam, de nem éreztem jól magam a bőrömben. Sokan elítéltek, mert “csúnya” voltam, és ez elszomorított. Újra boldog akartam lenni, ezért megváltoztattam a stílusomat és mindent, amit nem szerettem magamban

A lány ma már internetes sztár és modell. Emberek százezrei követik online! Celine maga is örül ennek, és kijelenti, hogy a plasztikai sebészet megváltoztatta az egész életét. A legjobb emlékei az első mellnagyobbításáról szólnak. Ekkor jött rá, hogy jó irányba halad.

Vegyes reakciók

Vannak azonban olyanok, akik még mindig azt mondják, hogy Celine csúnya. Egyesek azt is sugallják, hogy a lányt a műtétek torzították el , és úgy néz ki, mint egy műanyag baba. Celine támogatói megvédik a döntését, de magától értetődő, hogy továbbra is védekeznie kell a kritikahullám ellen.

Az emberek különbözőképpen reagálnak az átalakulásomra. Egyesek szerint jól nézek ki, mások szerint túl mű vagyok. De általában a kedves megjegyzések felülmúlják a negatívakat. A férfiak megőrülnek értem! Jól érzem magam a testemben, az átváltozás nagyon pozitív volt számomra!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek