2022 november 26 szombat
KezdőlapPárkapcsolat18 vicces dolog, aminek legalább egyszer minden párral meg kell történnie

18 vicces dolog, aminek legalább egyszer minden párral meg kell történnie

-

A párkapcsolatok korántsem egyszerűek, hiszen minden szeretetünk ellenére sem könnyű alkalmazkodni a másik félhez. Megtanulni együtt élni szokásaival, alkalmazkodni napirendjéhez és még sorolhatnánk. Akármennyire is összeillünk, minden egyes nap egy új kihívás, még annak ellenére is, hogy valóban, tiszta szívből szeretjük egymást.

Szerelmünk kezdetén minden csodálatos. Megismerkedünk, egymásba szeretünk, összeköltözünk és úgy érezzük, ez az érzés örökké tart majd. Amikor az érzések izzanak, vibrál a levegő köztünk, akkor szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez az igazi szerelem.

Ugyanakkor be kell vallanunk, hogy nem vagyunk tökéletesek, ezáltal pedig, tökéletes párkapcsolat sem létezik. Ennek ellenére, életünk szerelmét hibátlannak érezzük.

Még a legtökéletesebbnek gondolt kapcsolatban is előfordulnak hullámvölgyek, egyfajta vízválasztó dolgok, helyzetek, amik egyszerűen elkerülhetetlenek. Mégis, ezek a részletek azok, amitől valódi párkapcsolatban érezhetjük magunkat. Ugyanis, ha a következő vicces, olykor ciki dolgok nem történnek meg velünk, akkor valójában nem is vagyunk egy igazi pár.

Íme a kínos helyzetek listája, ami igazi párt varázsol belőletek.

A rendkívül kínos szituációk egyike tud lenni, amikor éppen új választottaddal sétálsz és eközben összefutsz az exeddel. Különösen ciki a helyzet, ha jóban maradtatok, ő pedig puszit ad neked, átölel, ez pedig tagadhatatlan jele annak, hogy valaha volt köztetek valami. A ciki találkozót pedig, mindig egy szintén kellemetlen beszélgetés követi, ami alatt elmagyarázod szerelmednek, ki volt az a titokzatos idegen, aki ilyen szívélyesen üdvözölt téged.

Úgy érzed, nagyon dögös vagy és készen állsz mindenre. Belibbensz a hálószobába, ahol bókok tömkelegére számítasz, de párod arca nyilvánvalóvá teszi, hogy jelenleg vagy legalábbis abban a pillanatban érdektelen vagy szerelmed számára.

Előfordult már veled, hogy partnered különböző megjegyzéseket tesz a vécében úszkáló dolgokra, de te hallani sem akarsz róla, sőt, mindent tagadsz? Valami rémlik, ugye?

Mindannyiunkkal megesett már, hogy rohannunk kellett a vécére, mert a nagy dolog egy percet sem várhatott. Ezzel persze semmi probléma, bárkivel előfordul. De a szerencsétlenség még csak ezután következik. Kifogyott a légfrissítő, párod pedig már kopog az ajtón, hogy nagyon kell pisilnie. Ajaj!!

Elönt benneteket a romantika, mélyen a párod a szemébe nézel és abban a pillanatban feltűnik az orrán egy csúnya, sárga pattanás. Vagy, ő vesz észre a fogadon egy petrezselyem vagy spenót darabkát.

Kicsit felöntesz a garatra és olyan dolgot osztasz meg szerelmeddel, amit józanul eszedbe sem jutna.

Amikor hazugságon kapod partnered azzal kapcsolatban, hogy tegnap este egyszerűen csodálatos voltál, ám az este folyamán készült fotók korántsem erről tanúskodnak.

Párod nem várt pillanatban érkezik haza, te pedig, olyan hangokat produkálsz, mintha egy felnőtt filmben szerepelnél.

Amikor a tökéletes megjelenés érdekében csücsörítve ellenőrzöd magad az autó visszapillantójában vagy egy ajtó üvegében.

Egy rossz pillanatban elengedett puki, amit nagyon cikinek tartasz, de párod ügyet sem vet rá.

Amikor magadra öltöd a legdögösebb fehérneműdet, hogy elcsábítsd életed szerelmét, de neki olyan rettenetes napja volt, hogy csak néz maga elé és semmi másra nem vágyik.

Az intim együttlétek akár veszélyesek is tudnak lenni. Előfordulhat, hogy amikor valami újjal próbálkoztok, sérüléseket okoztok egymásnak.

Legyen bármilyen beceneve a párodnak, te pedig, nem törődve azzal, hogy nem vagytok egyedül, kiejted a szádon.

Amikor a tükörben nézegeted magad és akár táncolsz is. Tuti lebukás…

Vacsorát készítesz, hogy meglepd kedvesed, de neki valami nem tetszik benne, egyáltalán nem is ízlik neki vagy nem éhes. Kiborító, ugye?

Ha párod előző partnerét szidja, te pedig, képtelen vagy kikerülni ezt a beszélgetést.

Szerelmedről valaki éppen egy vicces történetet mesél, amit te is humorosnak találsz, de látod rajta, hogy őt nagyon bosszantja a sztori és az, hogy te is hallod.

Ezek is érdekelhetnek