2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberek19 ember, aki vagy boldog vagy nagyon csalódott volt miután kijött a...

19 ember, aki vagy boldog vagy nagyon csalódott volt miután kijött a fodrász szalonból

-

Mindenki tudja, hogy milyen nehéz jó fodrászt találni, aki nem rontja el sem a vágást, sem a festést egy-egy alkalom során. Vannak, akik kifejezetten jó szakembert fognak ki és nekik tényleg olyan a frizurájuk, mintha egy meséből léptek volna elő, de akadnak olyanok is akik nagyon mellétrafálnak. Utóbbi esetben szoktak a legtöbben fodrászt váltani és napokig, hetekig tartó vadászatba kezdeni, hogy megtalálják számukra a legmegfelelőbbet. Míg egyesek örülnek újdonsült külsejüknek, mások alig várják, hogy vagy visszanőjön a hajuk vagy át tudják festetni másik színre. A mai cikkünkben olyan embereket hoztunk el, akik közül olt, aki boldogan távozott a szalonból és volt, aki elégedetlenül.

1, “A Redditen láttam egy lányt, akinek olyan haja volt mint nekem, viszont a következő képen láttam, hogy frufrut vágat. Évek óta nem változtattam semmit a hajamon, viszont most neki köszönhetően kicsit átalakultam. Egyszerűen imádom.”

2, “A jobb oldali kép a régi fodrászomnál készült, a bal oldali pedig az újnál. Tuti, hogy soha többet nem megyek vissza az előző helyre, mert most szerelmes vagyok a hajamba.”

3, “Végül sikerült olyan hosszúra megnövesztenem a hajam, amilyenre mindig is vágytam, plusz tökéletesen szigetel a hideg téli napokon.”

4, “Mindig is a bal oldali képnek megfelelő hajam volt, de meguntam, ezért vágattam egy frufrut. Nos sokkal jobban tetszik az új hajam.”

5, “A vizsgák befejezéséig nem nyúltam a hajamhoz, utána viszont egy merész ötlettel rukkoltam elő. Most úgy érzem magam, mint egy Disney karakter.”

6, “Ilyen esetekben mondják azt, hogy “Gyakorlat teszi a mestert” A képek között egy hónap és 11 nap telte el.”

7, “Végre összeszedtem minden bátorságom és levágattam a hajamat. Most sokkal jobban érzem magam, mint hosszú hajjal.”

8, Ilyen varázslat történik, ha valaki elmegy egy rendes, tehetséges fodrászhoz.

9, “A kishúgom majdnem kiugrott a bőréből mikor meglátta, hogy milyen szép ombre fürtöket csináltam neki.”

10, “Másodszor adományoztam el a hajamat, de most úgy döntöttem, még rövidebbet csináltatok”

11, “Imádom az új hajam. Kezdetben nagyon szomorú voltam, mert a keblemnél tovább nem nőtt a hajam. Amikor levágattam rá kellett döbbennem nem véletlen, hogy nem nőtt tovább. Én rövid hajúnak születtem.”

12, “Minden reggel úgy nézek ki, mint egy anime figura, mert elalszom a hajam.”

13, “2 év alatt egyszer sem nyúltam a hajamhoz, a mentális egészségem miatt. De most úgy döntöttem, hogy egy kicsit változtatok rajta, befestetem és levágatom.”

14, “2 évvel ezelőtt meggyőztem a férjemet, hogy növessze meg a természetes ősz haját. Így néz ki most, ahogy a vállára omlik. Szerintem nagyon jól áll neki.”

15, “Imádom mikor befont állapotban szárad meg a hajam. Mikor kibontom úgy érzem magam, mint egy hercegnő.”

16, “Már középiskolában le akartam borotválni a hajam,de anyám nem engedte. 26 évesen végre megtettem és őszintén jobban érzem magam tőle.”

17, “Azt hittem, ha levágatom a hajam, akkor kicsivel idősebbnek fogok tűnni, de most mindenki azt mondja milyen fiatalos vagyok.”

18, “Egész életemben fekete vagy barna hajam volt és egyik nap eldöntöttem, hogy szőke leszek. Nos, biztos, hogy soha többet nem megyek vissza oda, ahol így elrontották a frizurám.”

19, “A 2019-es évem elég sok változást tartalmazott.”

Ezek is érdekelhetnek