2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNagyvilág19 illusztráció, ami bemutatja a társadalom legnagyobb problémáit

19 illusztráció, ami bemutatja a társadalom legnagyobb problémáit

-

Daniel Garcia egy elképesztően ügyes kezű, és őszinte illusztrátor valamint művész, aki egyáltalán nem fél attól, hogy olyan jelentős problémákat mutasson be, amik a társadalomban megtalálhatók. Gondolunk itt a nemek közti egyenlőtlenségre, a környezet szennyezésre, az elképesztő közösségi hálózat függőségre és a többi. Sokan nyílt titokként kezelik ezeket a helyzeteket és látják, hogy sok-sok probléma van vele, még sem mozdítják meg a kisujjukat sem, hogy egy kis változást eszközöljenek. Annak, aki nem tudná miről van szó, elhoztunk néhány nagyon ügyesen kidolgozott és ízig-vérig őszinte képet, ami bizony megmutatja a legsúlyosabb gondokat a mai társadalmunkban.

1, Ez a kép tökéletesen bemutatja, hogy még mindig nincs a nemek között 100%-os egyenlőség.

2, A legtöbb kormány azt akarja, hogy szülessen sok-sok gyerek, hogy ezáltal is rengeteg adót fizess. Persze olyan dolgokkal húzzák el előtted a mézesmadzagot, mint a CSOK, a babaváró hitel és így tovább.

3, Sokan sajnálatos módon csak a felszínt kapargatják, míg a legnagyobb problémák lejjebb találhatók.

4, Minden egyes területen, szakmában és munkahelyen azt várják el tőled, hogy mosolyogj. A mosoly pedig olykor megtévesztheti az embereket.

5, Egyes városok történetét, történelmét, szokásait csak azok ismerik, akik benne élnek. Ha valaki csak látogatóba érkezik csak egy bizonyos részét látja a helynek.

6, A mai világban már majdnem mindenki tudja, hogy a pénz az a bizonyos úr. Vagy mondhatnánk erre azt is, hogy “Pénz beszél, kutya ugat.”

7, A mai modern elektronikai eszközök olyan függőséget okoznak, amiktől szinte már létezni sem bírunk.

8, Ne gondoljuk, hogy a készülékek, elektronikai eszközök nincsenek hatással a családokra. Íme az élő példa arra, hogyan is élnek a négy fal között.

9, Az élet egy nagyon kemény körforgás, ami mindig ugyanúgy fog működni.

10, Az egészségügynek csupán egyetlen célja van és nem nem az, hogy másokon segítsenek, hanem a fránya pénz.

11, A sikerhez felé vezető úton vannak, akik mindenkin átgázolnak.

12, A legtöbb közösségi oldala azt mondja érted van, ez viszont nem igaz, csak jobban bele akarnak látni a magánéletedbe.

13, Egy válás komoly problémákat és gondokat okozhat a gyerekekben. Fiatalon, hogy tudná bárki is eldönteni melyik szülőt akarja választani?

14, Mindenki megpróbál egyik országból a másikba menni, hogy új és “nyugodtabb” életet kezdjen, ám ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan a legtöbben hiszik.

15, Hiába keresed a világban az igazságot azt soha ne fogod meglelni.

16, Sokan azt gondolják, hogy szabad emberként élik életüket, viszont ez hazugság. Csak annyira lehetsz szabad, amennyire azt megengedik.

17, Minden nemzetnek és annak haderejének csak egy célja van…

18, A legtöbben onnan szerzik meg az aktuális, friss infókat ahonnan akarják, és azt hisznek el, amit akarnak.

19, A fiatalok megpróbálnák megvédeni a Földet, de vannak, akik el akarják őket csitítani.

Egyetértesz ezekkel az illusztrációkkal?

Ezek is érdekelhetnek