2022 május 25 szerda
KezdőlapNagyvilág19 őszinte illusztráció, ami ordít a mai modern társadalom problémáiról

19 őszinte illusztráció, ami ordít a mai modern társadalom problémáiról

-

Daniel Garcia egy profi művész és illusztrátor, aki több mint 10 éve foglalkozik őszinte és sokat mondó projektekkel. Daniel olyan képeket készít, amelyek ordítanak a mai modern társadalom problémáiról. Legfőbb célja az, hogy megmutassa azokat a baklövéseket és rossz döntéseket amiket napi szinten elkövetnek az emberek. Szeretné, ha több figyelmet fordítanának a valódi problémákra és az emberiség fontosabb kérdéseire. Illusztrációi világosan megmutatják, hogy a technológia milyen mértékben változtatja meg az emberi kapcsolatokat és mennyire függünk mások rabszolgamunkájától.

1, Így néznek ki a mai modern kapcsolatok.

2, A munkanélküliség, pontosan ezt az eredményt fogja szülni. Az ember elindul a lejtőn és kitudja vissza tud-e térni régi mivoltához.

3, A válás nemcsak a szülőknek nehéz, hanem a gyerekeknek is, hiszen van, hogy a szülők rajuk is vitáznak. Ez mentális problémákat idézhet elő a gyereknél.

3, A válás nemcsak a szülőknek nehéz, hanem a gyerekeknek is, hiszen van, hogy a szülők rajuk is vitáznak. Ez mentális problémákat idézhet elő a gyereknél.

5, Hiába takarítják a bolygó felületét, ha a probléma az óceánok, tengerek mélyén kezdődik.

6, Létezik vajon a szabadság?

7, Az emberekben gyerekként elkezdenek kibontakozni a kreativitás jelei, amit egy idő után a szülők úgy döntenek, hogy megsemmisítenek.

8, Nem is különbözünk annyira, mint ahogy azt sokan gondolják. Viszont így is van, aki szeret szembe úszni az árral.

9, Akármilyen puccos hellyé is varázsolják a varosokat, a szegénységet nem tudják megfékezni és eltüntetni.

10, Minden embernek megvan a hajlam a depresszióra, már csak az a kérdés, hogy mennyire állsz neki ellen. Van-e elég akaraterőd küzdeni a rossz dolgok ellen?!

11, Ahhoz, hogy egyes emberek előre tudjanak lépni, olykor keresztül kell gyalogolniuk másokon.

12, A világ ma már a közösségi oldalak körül forog, bármi történjen, azon mindig fent kell lenni.

13, Az erődtüzeket többnyire az emberek idézik elő azzal, hogy szanaszét dobálják a csikkjeiket, ami által a száraz avar pikk-pakk lángra kaphat.

14, Van néhány dolog, ami nagy mértékben képes befolyásolni az embereket és gondolkodásukat. Az egyik ilyen a pénz. Ha valakinek sok pénze van, olykor teljesen elveszíti a fejét.

15, Nem szabad a híradóra hallgatni, mert nem biztos, hogy minden körülmények között az igazságot mondja. Bármit hallasz előbb nézz utána, hogy valóban igaz-e a dolog.

16, Nagyon sok nő plasztikai műtétre adja a fejét, mert azt gondolja csak így tehet eleget a társadalom normáinak. Ezzel pedig teljesen elveszítik saját magukat és lelküket és egy rossz útra lépnek.

17, A féltékenység egy olyan zöld szemű szörny, ami a gyenge lábakon álló kapcsolatokat rombolja először szét. Ha valaki maximálisan bízik a párjában ilyen nem fordulhat elő.

18, A nemek közötti egyenlőtlenség mind a mai napig fennáll annak ellenére is, hogy a feminizmussal rengeteg mindent értek el.

19, Manapság mindenki online rendeli meg a szükséges dolgokat, legyen szó ruháról, használati tárgyról, vagy épp “szerelemről”.

Szerinted van valóságalapja ezeknek a képeknek?

Ezek is érdekelhetnek