2023 március 27 hétfő
KezdőlapNagyvilág19 őszinte illusztráció, ami ordít a mai modern társadalom problémáiról

19 őszinte illusztráció, ami ordít a mai modern társadalom problémáiról

-

Daniel Garcia egy profi művész és illusztrátor, aki több mint 10 éve foglalkozik őszinte és sokat mondó projektekkel. Daniel olyan képeket készít, amelyek ordítanak a mai modern társadalom problémáiról. Legfőbb célja az, hogy megmutassa azokat a baklövéseket és rossz döntéseket amiket napi szinten elkövetnek az emberek. Szeretné, ha több figyelmet fordítanának a valódi problémákra és az emberiség fontosabb kérdéseire. Illusztrációi világosan megmutatják, hogy a technológia milyen mértékben változtatja meg az emberi kapcsolatokat és mennyire függünk mások rabszolgamunkájától.

1, Így néznek ki a mai modern kapcsolatok.

1 80

2, A munkanélküliség, pontosan ezt az eredményt fogja szülni. Az ember elindul a lejtőn és kitudja vissza tud-e térni régi mivoltához.

2 60

3, A válás nemcsak a szülőknek nehéz, hanem a gyerekeknek is, hiszen van, hogy a szülők rajuk is vitáznak. Ez mentális problémákat idézhet elő a gyereknél.

3 54

3, A válás nemcsak a szülőknek nehéz, hanem a gyerekeknek is, hiszen van, hogy a szülők rajuk is vitáznak. Ez mentális problémákat idézhet elő a gyereknél.

4 36

5, Hiába takarítják a bolygó felületét, ha a probléma az óceánok, tengerek mélyén kezdődik.

5 35

6, Létezik vajon a szabadság?

6 28

7, Az emberekben gyerekként elkezdenek kibontakozni a kreativitás jelei, amit egy idő után a szülők úgy döntenek, hogy megsemmisítenek.

7 25

8, Nem is különbözünk annyira, mint ahogy azt sokan gondolják. Viszont így is van, aki szeret szembe úszni az árral.

8 25

9, Akármilyen puccos hellyé is varázsolják a varosokat, a szegénységet nem tudják megfékezni és eltüntetni.

9 18

10, Minden embernek megvan a hajlam a depresszióra, már csak az a kérdés, hogy mennyire állsz neki ellen. Van-e elég akaraterőd küzdeni a rossz dolgok ellen?!

10 56

11, Ahhoz, hogy egyes emberek előre tudjanak lépni, olykor keresztül kell gyalogolniuk másokon.

11 53

12, A világ ma már a közösségi oldalak körül forog, bármi történjen, azon mindig fent kell lenni.

12 44

13, Az erődtüzeket többnyire az emberek idézik elő azzal, hogy szanaszét dobálják a csikkjeiket, ami által a száraz avar pikk-pakk lángra kaphat.

14 33

14, Van néhány dolog, ami nagy mértékben képes befolyásolni az embereket és gondolkodásukat. Az egyik ilyen a pénz. Ha valakinek sok pénze van, olykor teljesen elveszíti a fejét.

16 30

15, Nem szabad a híradóra hallgatni, mert nem biztos, hogy minden körülmények között az igazságot mondja. Bármit hallasz előbb nézz utána, hogy valóban igaz-e a dolog.

17 29

16, Nagyon sok nő plasztikai műtétre adja a fejét, mert azt gondolja csak így tehet eleget a társadalom normáinak. Ezzel pedig teljesen elveszítik saját magukat és lelküket és egy rossz útra lépnek.

18 27

17, A féltékenység egy olyan zöld szemű szörny, ami a gyenge lábakon álló kapcsolatokat rombolja először szét. Ha valaki maximálisan bízik a párjában ilyen nem fordulhat elő.

20 21

18, A nemek közötti egyenlőtlenség mind a mai napig fennáll annak ellenére is, hogy a feminizmussal rengeteg mindent értek el.

22 12

19, Manapság mindenki online rendeli meg a szükséges dolgokat, legyen szó ruháról, használati tárgyról, vagy épp „szerelemről”.

23 9

Szerinted van valóságalapja ezeknek a képeknek?

Ezek is érdekelhetnek