2022 május 17 kedd
KezdőlapÉrdekességek19 zseniális beltéri változtatás, ami sokkal magasabb szintre emeli az egész otthonod...

19 zseniális beltéri változtatás, ami sokkal magasabb szintre emeli az egész otthonod hangulatát.

-

Kutatási eredmények alapján a környezetünk megváltoztatása segít abban, hogy kimásszunk a depresszióból, megküzdjünk a nehézségeinkkel és másként lássuk az egész világot. Néha elegendő csak a megjelenésünk, de vannak alkalmak, amikor a lakásunkat vagy házunkat kell felújítanunk, átalakítanunk, hogy hangulatunk egyre jobb és jobb legyen. Ezzel a procedúrával kicserélődnek a gondolataink is mellyel más dolgokat fogunk előtérbe helyezni. Néha nem kell milliós összegeket fordítanunk arra, hogy feldobjuk az otthonunkat. Csak egy kis kreativitásra van szükség mellyel sokkal vidámabbá és barátságosabbá tesszük a tereket.

Elhoztunk nektek néhány zseniális ötletet mellyel biztosra veszem, hogy sok emberben felébred a vágy, hogy megváltoztassa az otthonát.

A hófehérre kifestett falak és a fából készült pult, valamint a sok fény egyedi hangulattal ruházta fel ezt a kis konyhát, ahol egy élmény lesz elfogyasztani a reggeli kávét.

A fény alapjáraton vidámabbá teszi a tereket. Elég volt néhány virág és fali dísz az előszobába, hogy igazán hangulatossá varázsolják azt, ami eddig rideg és komor volt.

Annak ellenére, hogy nem túl tágas a WC, fehér falak optikailag tudják tágítani a helyet. Csak a megfelelő kiegészítők kellenek, egy új mosdókagyló, hogy elegendő hely maradjon ebben a helyiségben. Ég és föld a különbség a régi és az új hely között. Ide öröm lesz eljárni elintézni a kisebb-nagyobb dolgokat.

A zárt konyhabútorokat cseréld le polcokra, fesd ki a falakat világos színnel és egyből tágasabb konyhában találod magad. A polcokra nem csak konyhai eszközöket és kiegészítőket tehetsz, hanem növényeket valamint dekorációs tárgyakat is, hogy még otthonosabbá tedd a ház ezen pontját.

Ez a kép a legnagyobb bizonyíték arra, hogy le kellene cserélni a zárt, padlótól a plafonig érő szekrényeket polcokra. Ezek optikailag is tágabbá teszik a teret. A falak színeivel is nagyon egyszerűen lehet játszani. Sőt, ha ablakunk az udvarra néz, akkor nincs is szükség függönyre, mert csak leárnyékolja a helyet.

A fehér árnyalat ismét megmutatta mekkora erővel rendelkezik. Csak le kellett cserélni a függönyöket, felszedni a padlószőnyeget, gyönyörű szépen kifesteni a falakat és a kandalló tégláit. Ha megnézzük olyan, mintha egy teljesen másik házba léptünk volna.

Ha csak egy padlásszobád van, de szeretnéd kibővíteni, akkor csak el kell osztani a teret egy tolóajtóval, ahova kialakíthatsz magadnak egy nappalit is. Ismételten a világos árnyalatokat kell előnyben részesíteni és máris kész a luxus lakosztály.

Ha meguntad már a konyhád és az étkeződ elrendezését és megjelenését, akkor változtass stílust. Hívd elő a világos színeket és árnyalatokat. Építsd be a nappali felőli oldalt, akassz rá egy képet, cseréld le az étkezőasztalt és tádám kész is van az új konyhád. Azok a festmények nagyon feldobják a hely hangulatát.

Néha kell egy kis változás, hogy sokkal barátságosabb és nyitottabb helyet kapjunk a konyhában, ahol a nők napjuk java részét töltik. Nem kell mást tenni, csak világos színűre cserélni a bútorokat és a nagy hűtőt kitenni a kamrába. Amint látod olyan, mintha egy teljesen másik konyhában lennél.

Ha már unod az egyhangúságot a legcélszerűbb, ha másik színre fested ki a falakat és ha a pénztárcád engedi, lecseréled a bútorokat.

Kezdetben nagyon sokan sötét árnyalatú bútorokat vesznek és tesznek be a helyiségekbe. Ez egy idő után elkezdi bántani a szemet, melynek köszönhetően kerül sor a változásra. Ebben az esetbe is lecserélték ezt a sötét fa színű fürdőszobaszekrényt és helyére egy hófehér változata léphetett. A falak is új dizájnt kaptak, amitől csak tovább nőtt a tér.

Ebben a fürdőszobában megunták a faltól falig csempézést és úgy döntöttek, hogy normális festett falat csinálnak belőle, amit szépen ki lehet dekorálni festményekkel és törülközőtartóval. Még érdekesebbé teszik azok a betűk, melyek a törülközők fölött vannak.

Abban az esetben, ha meguntad a fürdőszoba dizájnját, akkor itt az ideje új oldalról megközelíteni a dolgokat. Elképzelhető, hogy csak bizonyos dolgokat kell kicserélni. Bölcs döntés volt a sarokkádat kivenni és egy hosszú keskenyet a helyére tenni. Ezzel és a fehér színekkel sikerült tágítani a helyiségen.

Ég és föld a különbség a két fürdőszoba között, a kád melletti téglafal nagyon különlegessé teszi ezt a helyiséget. Nem utolsó sorban a kisebb virágok még jobban feldobják a fürdőszoba hangulatát.

A nappali úgy kapja meg otthonos és barátságos külsejét, ha világos színekkel látjuk el és különböző dekorációs tárgyakkal díszítjük fel. Például festményekkel, szobrokkal, növényekkel vagy egy csodás szőnyeggel.

Nagyon nehéz elhinni, hogy ez a kettő egy és ugyanaz a gardróbszoba. A polcoknak és az üvegajtóknak hála olyan, mintha csak egy butikba léptünk volna be. Úgy gondolom, hogy minden egyes nő ilyen helyiségről álmodik a házon, lakáson belül. Nem igaz hölgyeim?

Néha elegendő, ha csak néhány szekrényt, vagy függönyt kicserélsz, vagy leveszel, hogy hangulatosabb legyen a helyiség. Néha elegendő az is, ha a színekkel játszol. A sötét árnyalatokat például világosra lehetne váltani.

Ez a WC nagyon kiábrándító látvány nyújt annak, aki megpróbálja betenni a lábát. Igazság szerint nem kell nagy változtatásokat eszközölni, elég ha az ajtót lecseréled egy harmonika ajtóra és olyan tapétával ruházod fel a falakat, amik egy tájat ábrázolnak. Ezzel optikailag meg tudod nagyobbítani a teret, nem utolsó sorban még hangulatos is.

Nem kell mindig hatalmas lépéseket tenni a változásért, elég ha kis lépésekben kezded el újítani a lakásodat. Kezdheted mondjuk az evőeszközök lecserélésével is. Ha reggelente ilyen színes kanállal kevered a kávéd biztos feldobja a napodat.

Ezek is érdekelhetnek