2022 november 27 vasárnap
KezdőlapEmberek20 apró öröm az életben, ami tégedet is képes lenne boldoggá tenni

20 apró öröm az életben, ami tégedet is képes lenne boldoggá tenni

-

Vannak emberek, akik csak akkor elégedettek az életükkel, ha valami nagy dolog történik benne, például egy kocsit kapnak, egy házat vesznek, nyaralni mennek, olyan esküvői ruhát találnak, amilyet akartak és még sorolhatnánk. Persze ez nagyon felületes dolog, hiszen akadnak a világon olyan személyek, akik a legapróbb dolgoknak is úgy örülnek, mint egy kisgyerek a cukorkának. És ez a legszebb az egészben, hogy akkor is képesek vagyunk boldogok lenni, ha nem történik különösebb dolog velünk, csak mondjuk egyben megtudunk pucolni egy főtt tojást, dupla csoki bevonatú Kinder tojást veszünk, vagy ha képesek vagyunk nyerni egy gyerekjátékban. Mai posztunkban olyan fotókat mutatunk be nektek, amik olyan embereket mutatnak be, akik a legkisebb dolgoknak is képesek hatalmas lelkesedéssel örülni.

1, Annak ellenére, hogy 27 éves vagyok, még mindig úgy tudok örülni, mint egy kisgyerek, mikor az összes karikát ráteszem a pálcára.

2, Ennél jobban nem is indulhatott volna a napom, sikerült a főtt tojásomat végre egyszer úgy megpucolnom, hogy egybe jött le a héja.

3, Életemben először sikerült úgy becsomagolnom az ajándékot, hogy arról tényleg elmondhatom, hogy tökéletes.

4, Imádom a Kinder tojást, de ma egy olyan különleges darabot vettem, amiben dupla vastagságú volt a csokoládé. Már megérte felkelni.

5, 32 év alatt sikerült egy darab befőttes gumiból ennyit csinálnom.

6, És végre elérkezett a várva várt nap, amikor lencsevégre kaphattam ezt a különleges pillanatot.

7, Egy órába telt, de sikerült rávennem a papagájom, hogy vegye fel azt a kalapot, amit neki készítettem. Szerencsére addig bírta, hogy egy képet is tudtam róla csinálni.

8, Órákon át szórakoztam azzal, hogy ilyen pózba állítsam a pénzérméket. Akárhogy is, de megérte.

9, A haverunk annyira becsiccsentett a lagzin, hogy elaludt. Órákon át építgettük ezt az építményt, és egyszer sem mozdult meg közben.

10, Órákat töltöttem azzal, hogy egy pulyka formát gyalogoljak le a térképen. Akármennyire is fárasztó volt… megérte a fáradozás.

11, Anyukám imád főzni, és csinált egy nagyon különleges építményt. Egy saját magát megtartó gomba alagutat.

12, A munkahelyemen találtam egy gumilabdát, amire hajtogattam egy pápa kalapot. Szerintem ez életem mesterműve.

13, Egyetlen éjszaka alatt egy ismeretlen ember, fogta magát és a városunkban kiállított óriás mangószobrot elvitte. Nem értem hogy és miért csinálta.

14, Anyukám hagyott egy kis barnítókrémet a fürdőben, én meg gondoltam kipróbálom. Kíváncsi voltam a hatására ezért néhol bekötöttem a kezem. A család nem volt annyira elájulva a kreálmányomtól, bár nekem nagyon tetszik.

15, Végre… létrehoztam a legtökéletesebb Oreo kekszet az egész világon, amiről mások csak álmodhatnak.

16, Imádom a joghurtot, de sosem tudtam eddig úgy lehúzni a tetejét, hogy tiszta legyen a fólia… legalábbis ezidáig.

17, Kiskorom óta Ausztráliában éltünk, ahol nem esik a hó. A családdal Amerikába költöztünk és ez életem első hőembere.

18, A munkahelyemen lévő összes binderkapocs felhasználásával, sikerült végre egy tökéletes golyót alkotnom. Igaz, hogy ezeket a csipeszeket már senki sem fogja tudni leszedni róla, de megérte.

19, Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon ki tudom-e szedni az 1 eurós közepét. Nos igen, bár most már nem ér semmit a pénzérme.

20, Az egyik haverom megosztott egy olyan fotót az interneten, ahol bemutatja, hogy Svédországban, milyen tiszta a víz. Én is feltöltöttem egyet, amivel bizonyítottam, hogy ezért nem kell svédbe utazni.

Ti milyen apróságoknak örültök az életben?

Ezek is érdekelhetnek