2022 május 23 hétfő
KezdőlapTech & Tudomány20 fotó, ami egyből visszaadja az emberbe vetett hitünket

20 fotó, ami egyből visszaadja az emberbe vetett hitünket

-

Sajnálatos módon nagyon sokunknak kell megküzdeni mások durvaságaival, lekezelésével, negatív megjegyzéseivel és agressziójával. Néha olyan szinten bántja lelkünket az ilyen viselkedés, hogy komolyan elgondolkodunk rajra, van-e még jó ember a világon. Sokak szerint mi emberek pusztulásra vagyunk ítélve, mert csak mérgező viselkedést tanúsítunk mindennel és mindenkivel szemben. Pont mikor elengednénk az emberekbe vetett hitünket akkor ütik fel fejüket olyan képek, felvételek, melyek visszaadják a bizalmunkat feléjük. Ma ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el nektek, amiket minden bizonnyal ti is értékelni fogtok.

1, Ausztráliában kitalálták, hogyan ösztönözzék egy kávézó vendégeit arra, hogy szemetet szedjenek. Minden vödör szemét után egy ingyen kávé.

2, Kijevben van egy üzlet, meg a “Clothes Bank” névre hallgat. Azért hozták létre, hogy a rászoruló emberek ingyen juthassanak hozzá ruhákhoz.

3, A buszsofőr kollégák játék Micimackót tesznek a buszra, hogy a vizsgázó kollégájuk ne izguljon annyira.

4, A nővérem Egyiptomban dolgozik, de még soha nem látta a piramisokat. Az Uber sofőrje elvitte őt oda és készítettek pár vidám képet.

5, Mindig is bosszantott a sok szemét, így bárhova is megyek mindig van nálam szemeteszsák, hogy összeszedhessem az eldobált hulladékokat.

6, Nem kell sokat tenni azért, hogy mások jobb kedvre derüljenek.

(A tábla szöveget: Mosolyogj, látod milyen egyszerű.)

7, Édesanyám addig állt a madárfészek mellett esernyővel a kezében, míg el nem állt. Így megmentette a fiókák életét.

8, Mikor nézni akarod a felvonulást, de nem akarod összepiszkolni a padot.

9, A járókelők nem mentek el a bajba jutott ember mellett, hanem mindent elkövettek, hogy ne ugorjon le a mélybe.

10, Ez a hajléktalan férfi elvesztette legjobb barátját, a képen látható kis patkányt. Egész Sydney kereste őt, mire végre megtalálták és visszajuttatták gazdájához.

11, Mikor egy állat az örök vadászmezőkre távozik mancsaik lenyomatait elkészítik, hogy emlékbe odaadhassák gazdájuknak. Egy állatklinika alkalmazottai saját költségen vettek néhány dekorációs elemet, hogy még különlegesebbet készíthessenek.

12, Egy fiatalember elkezdett vért adni bartánőjének, aki egy baleset során megsérült. A lánynak 9 gallon vérre volt szüksége, és a barátja minden gallon után besatíroztatta a karjára tetovált szívet.

13, Azért növesztettem meg ennyire a hajam, hogy ha eléri a megfelelő hosszt, levágathassam és odaadhassam a beteg gyerekeknek, hogy parókát készíthessenek belőle.

14, Mikor kiderült, hogy a kis Oscarnak őssejt transzplantációs műtétre van szüksége, ötezer ember állt sorba, hogy levegyék tőle a mintát. Szerencsére meglett a donor és megtörtént a műtét is.

15, Ez a férfi befogadta az utcán kóborló macskát és mutogatta neki a családi képeket.

16, Az édesapám leszokott a dohányzásról és annyi ideje, valamint spórolt pénze maradt, hogy ezt építette az unokájának.

17, Mivel ez a 98 éves veterán nem hagyhatja el a házat a koronavírus miatt ezért a régi társai jöttek el hozzá a győzelem napján.

18, Amikor a pandémia beköszöntött, Ben Berman rájött, hogy boldoggá teheti az embereket azáltal, hogy ingyenes pizzaszeleteket kínál. Március óta több mint 500 ingyenes pizzát készített és eresztett le ablakából, s az emberek több, mint 8,8 millió forintot adományoztak neki.

19, Ez a fiú kitalált egy eszközt, mellyel csökkenti az egészségügyben dolgozó emberek fülére nehezedő nyomást, amit a maszkviselés vált ki. A 3D nyomtatási mintákat mindenki számára elérhetővé tette, hogy mások is igénybe vehessék.

20, Ez a jemeni orvos azt írta autójára, hogy „Állítson meg, ha bármilyen orvosi konzultációra van szüksége”.

Vannak még jó emberek a földön.

Ezek is érdekelhetnek