2022 december 2 péntek
KezdőlapTech & Tudomány20 haszontalan tipp, aminek semmi értelme sincs, de legalább feldobja a napod.

20 haszontalan tipp, aminek semmi értelme sincs, de legalább feldobja a napod.

-

Az emberek rengeteg praktikus tippbe és trükkbe botlanak bele az interneten, amivel megkönnyíthetik saját életüket és a mindennapjaikat is. Van, hogy az ételkészítéssel, takarítási fortélyokkal gazdagítják tudásukat, ám van, mikor teljesen más témában találnak rá érdekes tényekre. Mivel az interneten elég széles választékban lehet marhaságokat is találni, a jelenlegi cikkünkben olyan “tippeket” szedtünk össze, ami szó szerint semmire nem jó, csak szimplán vicces ezáltal fel lehet vidítani az embereket a legkomorabb napjukon is. Jó tanács: Ne próbáljátok ki a lent felsorolt dolgokat, mert nincs semmi értelmük, csak egyszerűen jó rajtuk nevetni!

1, Ha spórolni és fogyni is akarsz egyszerre, akkor aludj délig, mert úgy elegendő két főétkezést beiktatni a napodba.

2, Ha a munkatársaid dohányoznak és úgy érzed ezáltal kimaradsz egy fontos beszélgetésből, vegyél csillagszórót és a legközelebbi bagó szünetben menj velük ki te is majd gyújtsd meg a csillagszórót.

3, Ha néha magányosnak érzed magad, tölts meg egy gumikesztyűt meleg vízzel és tedd a kezedbe.

4, Tudtad, hogy a kígyók tökéletesek spagetti tészta tartásra.

5, A sportolók és az egészségtudatos étrendet követők szerint a tojás elengedhetetlen része az egészséges életnek. Ha egy kicsit meg akarod bolondítani, akkor adj hozzá egy kis lisztet, vajat, cukrot és kakaót, majd tedd a sütőbe 30 percre.

6, Ha el akarod kerülni, hogy bárki segítsen a cipekedésben, akkor mindig tarts a karodban legalább két kiskutyát.

7, Ha eleged van már a napból és azt akarod, hogy mihamarabb véget érjen, csak vegyél fel egy napszemüveget, és voilá máris sötét lesz.

8, Íme egy tökéletes spórolós trükk kisgyermekes szülőknek.

9, Ha furcsa zajokat hallasz a motortérből vagy a kocsi bármely részéből, de nem akarsz fizetni a szerelőnek, egyszerűen csak tekerd fel a hangerőt.

10, Ha igazán varázslatossá akarod tenni a felső légúti megbetegedést, akkor vegyél szádba csillámport, mielőtt tüsszentesz.

11, Amennyiben zavar, hogy a kezed már mindenhol ráncos, egyszerűen hagy egy csörgőkígyónak, hogy megmarjon.

12, Ha a telefonod kijelzője túl kicsi, de nincs pénzed nagyobbra váltani, nemes egyszerűséggel tedd a telód egy pohár vízbe.

13, Ha szeretnél pontosan félbevágni egy bagelt, húzd az ujjadra, és így stabilabban fogod tartani.

14, Drága füstérzékelő helyett rakhatnál a falra egy csomag pattogatott kukoricát, így ha elkezd pattogni, akkor tudod, hogy azonnal ki kell menekülnöd a házból.

15, Ha nincs a telefonodon zseblámpa, akkor nemes egyszerűséggel csinálj a napról egy képet és az éjszaka közepén nyisd meg.

16, Ha nincs nálad dugóhúzó, csak tedd a bort a fagyasztóba, és ott majd kilöki magából a dugót.

17, Ha eldöntötted, hogy egészségesen fogsz étkezni és a spenót mellé minden finom zöldséget el fogsz fogyasztani, adj hozzá egy kis kókuszolajat, hogy ne ragadjon le és könnyebben ki tudd kaparni a kukába.

18, Ha vannak régi babáid, a fejükből nagyon egyszerűen készíthetsz éjszakai lámpát a gyerekeidnek.

19, Ha unod már, hogy mindig fel kell forralnod a vizet spagetti főzésnél, akkor forralj fel több liter vizet és tedd őket a fagyasztóba így minden alkalommal kéznél lesznek.

20, Ha sietned kell munkába és össze akarod kötni az étkezést a fogmosással, egyszerűen csak kend meg a kenyeret fogkrémmel.

Hasznosnak találtad a tippeket? – nyugi nem kell válaszolnod.

Ezek is érdekelhetnek