2022 december 4 vasárnap
KezdőlapEmberek20 híresség, aki bizonyította , hogy fiatal szülőként, is beteljesíthetők a karrierálmok

20 híresség, aki bizonyította , hogy fiatal szülőként, is beteljesíthetők a karrierálmok

-

Tejesen nyilvánvaló , hogy a gyermekáldás mindenki életében az egyik meghatározóbb esemény.Hirtelen új feladatokkal és teljesen új kihívásokkal kell szembenéznünk, amelyek megoldásához nem áll rendelkezésre semmilyen kézikönyv. Nem tehetünk mást csak bízni a legjobbakban , az ösztöneinkben és néha rábízni magunkat a jó szerencsére vagy olyanok tanácsaira , akik már végigjárták előttünk ezt az utat.

Összegyűjtöttünk nektek néhány inspiráló példát arra, hogy a gyermekvállalás nem jelenti azt, hogy fel kell adnod az álmaid vagy a karriered, ezek a hírességek , a legjobb példái . hogy bármi lehetséges csak elszánták és kitartás kell.

  1. Kylie Jenner

Egy nap , nagyjából minden előjel nélkül , a híres közszereplő és vállalkozónő eltűnt a médiából. Majd 9 hónappal később és meglepetéssel tért vissza, kislányával a karjában. Az új fejezet kezdetének örömhírét az életében egy rövid videóval osztotta meg a követőivel, mely részletesen bemutatta várandósságának szakaszait egészen kislánya születéséig.

A Kardashian klán legfiatalabb tagja mindössze 20 éves volt, amikor anyává vált, és ma, 23 éves korában a világ egyik legsikeresebb fiatal vállalkozója a smink- és kozmetikai termékcsaládjának köszönhetően.

2. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a Dr. Szöszi illetve a Kegyetlen Játékok filmekben alakított karaktereinek köszönhetően vált közismertté. Utóbbi mozifilmben játszott együtt volt férjével, Ryan Philippe amerikai színésszel , akivel 1999-ben , a színésznő 24. születésnapja előtt született meg első közös gyermekük, Ava majd 4 évvel később fiúk Deacon.

3. Richard Camacho

Amikor a CNCO fiú együttes debütált a zeneiparban, Richard Camacho dominikai tag is magánéletében is fontos változások előtt állt. ugyanis 2016 augusztusában született meg kislánya Aaliyah. Bár az énekes korántsem számított rá , hogy ilyen fiatalon 19 évesen válik apává , új feladatait kislánya apjaként teljes mellszélességgel vállalta, miközben zenekarával egyre nagyobb sikereket értek el.

4. Niki Taylor

Ez a ’90 -es években híressé vált szupermodell hosszú karriert futott be. Alig volt 14 éves, amikor először feltűnt a magazinok címlapján. De 1994-re, 19 éves korában az élete egy teljesen más fordulatot vett, amikor az első házasságából megszületettek ikrei Jake és Hunter Martinez. Évekkel később megérkezett első lánya, Ciel is, majd később Rex is, mindkettő második házasságából.

Az egyik elsőszülött fia szintén modell, és bevallotta, hogy szereti , hogy fia szerencsét próbált, és támogatja őt mindenben, amit akar. Szereti, hogy megoszthatja fiával a kis világát.

5. Taylor Hanson

5 évvel azután, hogy a Hanson popzenekar színre lépett és világméretű slágerré a „MMMBop” világhírűvé tette őket, az egyik Hanson testvér mindössze 19 éves korában vált apává. Taylor és felesége, 2002-ben üdvözölhették a világon első gyermeküket Natalie-t . ezután még 5 gyermekük született, és most várják a hetediket. Kétségtelen, hogy ez egy nagy boldog család, amely mosolyt csal bárki arcára.

6. Suzanne Somers

Suzanne Somers amerikai színésznőnek csak egy gyermekkel áldotta meg a sors, Bruce Somers Jr. aki a színésznő 19. éves korában született. Kiváló a kapcsolatuk, és többször bizonyítják is a külvilág felé ,hogy mennyire szeretik egymást a közösségi médián keresztül.

7. Candace Cameron Bure

3 évvel azután, hogy Candace Cameron Bure hírnevet szerzett magának a híres Bír-lak című sorozatban, megszületett első gyermeke Natasha amikor Cameron mindössze 22 éves volt. A fiatal színésznő 26 éves korára azonban már 3 gyermek büszke édesanyja volt. A korkülönbség ellenére az anya és a lánya között a hasonlóság hihetetlen, akár ikrek is lehetnének.

8. LeBron James

A híres kosaras 19 évesen lett apa, amikor 2004-ben megszületett LeBron „Bronny” James Jr. Közismert tény, hogy a híres sportoló nem ismerte az édesapját, talán ezért volt különösképpen fontos számára, hogy jelen legyen gyermekei életében és nagyon szerető apjuk legyen. A legendának mára három gyermek van, Bronny, a legidősebb, valamint 2 fiatalabb , Bryce-t és Zhurit. Mindannyian rajonganak a sport iránt, és élvezik a közös édesapjukkal. Bronny még apja nyomdokaiba lépett, és elég tehetséges játékosnak bizonyult, iskolája kosárlabdacsapatában játszik.

9. Hilary Duff

A Lizzie McGuire sztárja 24 évesen lett először anya, amikor kis Luca megszületett. Luca-t azóta 2 testvér követte, Hilary Duff második férjével. Nem rég pedig bejelentették , hogy harmadik közös gyermeküket várják.

10. Charlie Sheen

Az ünnepelt színész és a Két pasi és egy kicsi egykori főszereplője először 19 évesen lett apa, amikor Cassandra nevű lány még 1984-ben megszületett. Azóta Charlie Sheen négyszeres apuka lett.

11. Will Smith

Bár a hírekben többnyire a színész 2 legfiatalabb gyermekéről a Jade Pinkett Smith-szel vállalt, Jadenről és Willow-ról hallani, a híres testvéreknek valójában van egy idősebb bátyjuk, aki Will és volt felesége, Sheree Zampino házasságából született. Trey Smith 1992-ben látta meg a napvilágot, amikor a színész körülbelül 24 éves volt, és még az Amerikába Jöttem című népszerű sorozatnak a főszerepét játszotta. Habár Trey az apjával és családjával szívesen megjelenik néhány jelentős eseményen , a színészkedés világa nem igazán vonzza őt, inkább a zenélésben teljesedik ki.

12. Sofia Vergara

Sofia Vergara fia, Manolo 1992-ben látta meg a napvilágot, amikor a színésznő mindössze 19 éves volt. De a gyermekáldás nem akadályozta meg őt , hogy felépítse karrierjét. Olyannyira , hogy ő lett a 2020-as év legjobban fizetett színésznője.

13. Britney Spears

A popsztár karrierje csúcsán , 23 évesen, hozta világra első fiú gyermékét Sean Preston Federline-t majd egy évvel később született meg második fia.

14. Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg lánya, Alex Martin a színésznő 18 éves korában született meg.

15. Adele

Adele 2012-benm jelentette be várandósságát, 24 éves korában született meg , volt férjével , Simon Konecki-vel közös fia, Angelo.

16. Kate Hudson

Kate Hudson fia, Ryder 2004-ben született, amikor Hudson 24 éves volt.

17. Victoria Beckham

A Spice Girls volt tagjának, Victoria Beckhamnek 1999-ben 24 éves korában született első gyermeke férjével, David Beckham-szel. A pár azóta további három gyermeket üdvözölt családjában.

18. T.I.

A rapper első gyermeke a zenemogul 19 éves korában született. Azóta a zenész családja jóval nagyobbra bővül.

19. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylornak első gyermeke, Michael Howard, második férjével, Michael Wildinggel közösen ,a többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas angol–amerikai színésznő született 21 éves korában született meg.

20. Rod Stewart

A brit rock sztár Susannah Boffey-val közös első szülöttje az énekes 17 éves korában látta meg a napvilágot. miután a pár nem tudott megfelelően gondoskodni gyermekükről , nehéz döntést kellett meghozniuk és örökbe adták fiúkat. Stuart azóta újra felvette a kapcsolatot első gyermekével, akit nevelőszülők neveltek fel.

21. Szekeres Nóra

Szekeres Nóra műsorvezető mindössze 13 éves volt, amikor megismerte későbbi férjét, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt. A párosnak két közös gyereke született , a műsorvezető első gyermekét 19 évesen szülte, majd két év múlva érkezett a második közös gyermekük.

Ezek is érdekelhetnek