2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCeleb20 híresség, akikről nehéz elhinni, hogy valóban rokoni szál köti össze őket

20 híresség, akikről nehéz elhinni, hogy valóban rokoni szál köti össze őket

-

Míg a legtöbb híresség szereti, kiteregetni életének minden apró részletét, addig vannak olyanok, akiknek sikerült néhány dolgot eltitkolni, vagy elhallgatni a nyilvánosság elől. Gondolunk itt a királyi vér birtoklásától kezdve a nagy politikai vezetők leszármazottá válásáig. Néhány hírességnek olyan híres rokonai vannak, hogy nehéz elhinni, hogy valóban ugyanabba a családba tartoznak! Mai cikkünkben ezeket a hírességeket hoztuk el.

1, Johnny Depp és II. Erzsébet királynő

Ha hiszed ha nem, de A Karib-tenger kalózai sztárja II. Erzsébet egy távoli rokona. A királynő és a színész egyaránt III. Edward leszármazottai.

2, Madonna és Hillary Clinton

A pop királynője politikai gyökerekkel rendelkezik. William Addams Reitwiesner genealógus szerint Madonna, Hillary 10. unokatestvére.

3, Tom Hanks és Fred Rogers

Tom Hanks és Fred Rogers életét nemcsak az kapcsolja össze, hogy Tom alakította őt “A Beautiful Day in the Neighborhood-ban”. Kiderült, hogy valódi rokoni szálak kötik őket egymáshoz. Hanks szerint Fred a 6. unokatestvére.

4, Kate Middleton és Elle Fanning

Igen, az Aurora hercegnőt alakító színésznő a való életben is hercegnő. Elle Fanning és nővére, Dakota, Kate Middleton távoli unokatestvérei és I. Edward király leszármazottai.

5, Larry David és Bernie Sanders

Nemcsak, hogy ugyanúgy néznek ki, de még egy családba is tartoznak. A híres komikus és író, Larry David, Bernie Sanders unokatestvére. A legérdekesebb, hogy ők maguk is meglepődtek, mikor kiderült rokoni kapcsolat van köztük.

6, Emily Blunt és Stanley Tucci

Hollywood új Mary Poppins-a, a híres hollywoodi színész, Stanley Tucci sógornője. Ez úgy lehetséges, hogy Stanley feleségül vette Emily testvérét az irodalmi ügynökként dolgozó Felicity Blunt-ot.

7, Vera Farmiga és Taissa Farmiga

A Lorraine Warren-t alakító színésznő, a “Démonok között” sztárja, a szintén színésznőként dolgozó Taissa Farmiga idősebb testvére, aki egyébként “Az Apáca” és az “Amerikai Horror Stroy-ban” játszott.

8, Carrie Fisher és Billie Lourd

Billie Lourd az “Amerikai Horror Story” színésznője, a legendás színésznő, Carrie Fisher lánya. Lourdnak olyan háttere van amiről mások csak álmodnak, anyja mellett apja hivatásos tehetségkutató ügynök, nagyanyja pedig szintén ikonikus színésznő aki nem más, mint Debbie Reynolds!

9, Steven Spielberg és Jessica Capshaw

Steven Spielberg, az olyan ikonikus filmek alkotója, mint a “Jurassic Park” és “A cápa”, “A Grace klinika” egyik szereplőjének, Jessica Capshawnak a rokona! Hogyan? Steven Spielberg Jessica mostohaapja.

10, Ralph Fiennes és Károly herceg

A “Harry Potter” filmek Voldemortja, Ralph Fiennes valójában Károly herceg nyolcadik unokatestvére.

Titeket melyik rokoni szál lepett meg a legjobban?

Ezek is érdekelhetnek