Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberek20 milliót költött plasztikai műtétekre. Hihetetlen, hogy néz ki manapság!

20 milliót költött plasztikai műtétekre. Hihetetlen, hogy néz ki manapság!

-

Egy 26 éves svájci nő 20 millió forintot költött plasztikai műtétekre. Egyáltalán nem hasonlít régi önmagára, de a beavatkozásoknak még nincs vége!

kep 2022 09 24 153712795

Komplexusok

A 26 éves, Zürichben élő Celine Centino egy vagyont költött plasztikai sebészetre. Becslése szerint ez megközelítette a 45 000 eurót, azaz körülbelül 20 millió forintot. Mint elmondta, iskolás korától kezdve a megjelenése volt számára a legfontosabb az életében. Ezt a csúfolódó osztálytársainak köszönheti…

kep 2022 09 24 153952176

nagyon boldogtalan voltam. Amikor a tükörbe néztem, borzalmasan éreztem magam, a saját testem csapdájában. Nem voltak barátaim az iskolában, így egyáltalán nem akartam bejárni se…

kep 2022 09 24 154000104

A 26 éves lány úgy élt, mint egy apáca. Még a barátokkal-kocsmázás is pénzkidobás volt a számára, így oda sem ment. Minden fillért megspórolt.

Nem buliztam és nem vettem új ruhát, amivel sok pénzt megspóroltam.

19 évesen volt az első kezelése. Ekkor az ajkait növelte meg. Eddig ez a kedvenc kezelése. Minden alkalommal megismétli, amikor észreveszi, hogy az ajkai veszítenek térfogatukból. Aztán elindult a lejtőn: három mellnagyobbítás, orrcsere, állkapocs és az arc alakjának korrekciója.

Ennek eredményeként sikerült olyan megjelenést elérnie, amely a lehető legközelebb állt Barbie-hoz. Mint tudjuk, a teljes hasonlóság elérése biológiai okokból lehetetlen. A tudósok már régóta bebizonyították, hogy egy Barbie-baba arányú nőnek tolószékben tudna csak élni.

„Lenyűgöző szépségének” köszönhetően Celine felhagyhatott fodrászmunkájával, és főállású influencerré vált. Az Instagramon 337 000 rajongó figyeli, de életének csak egy részét mutatja meg.

Jó az életem.

Bár bevallja, jól érzi magát a sebészek által megváltoztatott testében, a plasztikai sebészet túlságosan a rögeszméjévé vált ahhoz, hogy abbahagyja. Főleg, hogy most, a számos követőtől kapott pénznek köszönhetően, több műtétet is megengedhet magának.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!