KezdőlapEmberek20 nő, aki plasztikáztatta az orrát és most szinte rá sem lehet...

20 nő, aki plasztikáztatta az orrát és most szinte rá sem lehet ismerni

-

Nem születhetünk mindannyian tökéletesnek, de ezzel nincs is semmi baj. Napjainkban az orvostudomány előtt szinte már nincs akadály, legalábbis a plasztikai műtétek terén. Ha éppen orrunk méretével, formájával nem vagyunk elégedettek, akkor nincs is más dolgunk, mint felkeresni egy szakembert, aki orvosolja a problémánkat. Természetesen ehhez némi anyagi háttér is szükséges, de ha ez is megvan, akkor az átalakuláshoz vezető ajtó nyitva áll.

Az orrplasztika manapság az öt legnépszerűbb sebészeti eljárás közé sorolható, ugyanis leginkább orrunkkal nem tudunk megbékülni. A művelet ugyan nem bonyolult és tulajdonképpen a rutin műtétek kategóriájába tartozik, de a változás a legtöbb esetben olyan mértékű, hogy az illető arca az eredetihez képest nehezen felismerhető lesz. Cikkünkben húsz olyan hölgyet mutatunk, akik nem érezték jól magukat eredeti orrukkal, így kezükbe vették a sorsukat és belevágtak az operációba. Döntésüket pedig, egyáltalán nem bánták meg.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Ezeket is olvasd el

20 pár, akik bebizonyították, hogy a körkülönbség nem lehet akadálya egy...

Az emberek nem feltétlenül úgy képzelik el a tökéletes párkapcsolatot, hogy az illető évtizedekkel idősebb náluk. De az élet gyakran kiszámíthatatlan és a lelki...