2022 december 2 péntek
KezdőlapEgészség20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az...

20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

-

A 17 éves fiú 20 percig volt halott. Elesett és elájult az iskolai edzés során. Miközben a mentők az életéért küzdöttek egy rendkívüli utazáson volt. A Youtube-on elérhető a riport a fiúval. Ebben elmeséli, hogy mi vár ránk a halál után.

20 percig volt halott

Biztosak vagyunk benne, hogy egy napon mindannyian meghalunk. Eltérnek azonban elképzeléseink arról, hogy mi vár ránk a halál után. A klinikai halál túlélői azt állítják, hogy tudják a választ.

2015. május 5-én Zack Clements, egy 17 éves fiú Texasból épp tesiórán volt. Egyszer csak hirtelen összeesett és elájult. A mentők vért és verejtéket nem kímélve harcoltak az életéért.

Zack szíve 20 percig állt. Orvosilag ez azt jelentette, hogy meghalt. Ekkor azonban csoda történt.

Mi vár ránk a halál után?

20 perc elteltével, amikor az orvosok közölni akarták a fiú szüleivel a tragikus hírt, a 17 éves pulzusa ismét érezhető volt. Néhány nappal később a fiú a kórházban ébredt fel. Egészséges volt.

Zack történetét a „Robert Skassa – Jézus vezet engem” csatorna alkotója mesélte el. Neki köszönhetjük, hogy megtudtuk, mit látott a fiú “a túloldalon”, miután leállt a szíve.

“Amint elhagytam a testemet, megláttam egy férfit, akinek hosszú haja és szakálla volt. Egyből tudtam, hogy Jézus az (…) Odaléptem hozzá, a vállamra tette a kezét és azt mondta, hogy minden rendben lesz. Ne aggódjak.”

„Ez olyan érzést keltett bennem, mintha valaki figyelne rám, és segítene rajtam. Amióta megtörtént, úgy érzem, erősebb ember vagyok.”

Zack a történetmesélés közben nagyon meghatottnak tűnik, és biztos abban, amit mond. A másik oldalon látottak emléke megkönnyezte.

A tinédzser szülei azt mondják, hogy csoda történt. Az orvosok sem tudják megmagyarázni, hogyan tért vissza Zack az élők világába. Nagyjából ők is ezen a véleményen vannak.

A családot elárasztják hívások és megjegyzések – pro és kontra –, amióta Zack nyilvánosságra hozta a kinyilatkoztatását egy helyi tévéinterjúban.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: Nővér vagyok és ezek a legdurvább vallomások, melyeket betegek a halálos ágyukon mondtak nekem….

Ezek is érdekelhetnek