2023 február 1 szerda
KezdőlapDivat200 kg volt, amikor elvált. Mára megbánta a férje, hogy elengedte...

200 kg volt, amikor elvált. Mára megbánta a férje, hogy elengedte…

-

Rosie Mercado története elképesztő. A túlsúlyos lány mindenképp modell szeretett volna lenni, de mindenkitől csak azt hallgatta, hogy túl kövér.

Úgy döntött saját kezébe veszi a sorsát. Ma jobb alaknak és egészségesebb testnek örvend, de ez a változás sem tetszett mindenkinek.

Amikor Rosie fejében megfordult, hogy modell szeretne lenni több, mint 200 kg-ot nyomott. Tény és való, hogy többen is megdicsérték már a lányt a gyönyörű arcáért, de a súlya miatt több castingon is elbukott. Mindenki azt tanácsolta neki, hogy adjon le néhány kilót. Az ügynökök megígérték, hogy ha így tesz, akkor adnak neki munkát. A lány hitt nekik.

A fordulópont

Rosie történetének fordulópontja a válás volt. 2009-ben hagyta el a férje. Úgy döntött, hogy kezébe veszi a sorsát. Rosie plus size modellként kezdett dolgozni. Egyre ismertebbé vált.

Sokkal többre is képes

Ez azonban nem volt elég neki. A súlya és széles csípője ellenére rengeteg hódolója volt. A lány azonban nem érezte jól magát a bőrében. Változtatnia kellett… Egészségesebben élt, étkezett és elkezdett sportolni is. Egy év alatt több mint 100 kg-ot fogyott! Egy ilyen bravúr nem marad észrevétlen.

A lány Instagram-fiókján jelentette be átalakulását. Köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták.

Előtte és utána… Hálás vagyok a szeretetért és a támogatásért amit kaptam tőletek. Köszönöm, hogy megosztottad a történetemet. Fontos, hogy olyan döntéseket hozz, amelyek megfelelnek az értékeidnek, és az önszeretet vezérel… Én sokkal több vagyok, mint a súlyom! Büszke latin nő vagyok, aki inspirálni akar téged… Meg akarok változtatni valamit ezen a világon, és azzal kezdem, hogy felelősséget vállalok az életemért.

A támadás a legkevésbé várt oldalról érkezett. Azok a rajongók, akik egykor a modellkarrierjéért szurkoltak, most ellene fordultak. A nő fenyegető leveleket kapott. Egyre több irigykedő megjegyzés jelent meg az átalakulását dokumentáló fotók alatt. Rosie teljesen összetört. Számos interjúban elismerte, hogy az emberek a halálát kívánták.

Mivel lefogytam, néhányan azt mondták, hogy ugorjak le a hídról és öljem meg magam

Az élet nem áll meg

Jelenleg Rosie motivációs edző, és molett modellekkel edz. Saját tévéműsora van. Éli az életét, és boldogabbnak tűnik, mint valaha!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek