2022 október 5 szerda
KezdőlapEgészség200 milliót szedett össze a lánya kezeléséért. Amikor a 7 éves gyerek...

200 milliót szedett össze a lánya kezeléséért. Amikor a 7 éves gyerek meghalt, rettenetes igazságra derült fény

-

2017-ben a 7 éves Olivia édesanyja azt állította, hogy a lánya halálos beteg. Szomortú története sok embert megérintett, akik pénzt adományoztak a kezelésére. Végül a lány állapota annyira leromlott, hogy Kelly Turner hospice-ba küldte a lányát. A lány holtteste azonban megdöbbentő igazságot rejtett…

A 7 éves Olivia Gant története világszerte megérintette az embereket. A halálos beteg lány halála előtt szerette volna valóra váltani pár álmát, kívánságát. Ebbe beletartozott a rendőrautóval való utazás vagy egy gazember elfogása. A történetük bemutatásának köszönhetően a lány megvalósította álmait. Többek között a helyi rendőrök és tűzoltók segítettek neki.

Olivia a Make-A-Wish Alapítvány önkénteseire is számíthatott, akik beöltöztették Batman segítőjének, így együtt elkaphattak egy gazembert.

Olivia anyja azt állította, hogy lánya MNGIE-szindrómában szenvedett. Ez egy ritka genetikai betegség, amely az idegrendszert, a gyomrot és a beleket érinti. Miután megosztotta lánya történetét az interneten, 20 ezer dollár gyűlt össze, szinte azonnal jótékonykodóktól. Mivel volt biztosításuk, ezért arra is kaptam 500 ezer dollárt az állami jóléti programtól. A lánya állítólagos kezeléséért összesen 520 ezret kapott. Ez olyan 200 millió forint körül van mai árfolyamon.

Olivia hospice-ben halt meg

Az anya szavai azonban nem estek egybe az orvosok véleményével. Egyikük sem erősítette meg, hogy a lány állapota ennyire súlyos lenne. Az orvosok soha nem erősítették meg Olivia autizmusát és epilepsziáját, amiről édesanyja beszélt. Azt tanácsolták a nőnek, hogy ne adjon neki erős fájdalomcsillapítókat.

A lány 2017 augusztusában halt meg. A halál oka bélelégtelenség volt. A 7 éves lány utolsó napjait hospice-ban töltötte. Furcsa mód, az anya úgy rendelkezett, hogy ne adjanak benn neki enni és ha meghalna, nem élesztheti újra. Ez önmagában is már gyanús.

A nyomozók biztosak abban, hogy az anya okozta lánya betegségét

Az anyja állításaival kapcsolatos kételyek megerősödtek, amikor Olivia halála után nagyobbik lányával jelentkezett a kórházban. Elmondta az orvosoknak, hogy a lánynak csontrákja van, és már egy kórházban kezelték szülőhazájában, Texasban. Szerencsére az orvos hívta az intézményt. Kelly Turner idősebb lánya egészségesnek bizonyult.

Aztán a rendőrség érdeklődni kezdett az ügyben. A nő végül bevallotta, hogy ő találta ki második lánya betegségét. A meghallgatáson a Münchhausen-szindrómáról is beszélt. Ez egy olyan rendellenesség, amely magában foglalja, hogy megbetegítse magát vagy szeretteit, hogy felkeltse az érdeklődést és az együttérzést. Megesküdött azonban, hogy nem ő okozta elhunyt kislánya betegségét.

Lánya betegségét ő találta ki – most gyilkosságért felel

A nyomozók úgy döntöttek, hogy az elhunyt kislány holttestét exhumálják. A boncolás után kiderült, hogy Olivia valójában makkegészséges volt. Nem szenvedett azokban a betegségekben, amelyeket az édesanyja állított.

Azt azonban nem tudni, hogy mi volt a lány halálának végső oka. Vélhetőleg az anyuka túlgyógyszerezte a lányát. Ezzel megbetegítette, hogy pénzt csaljon ki az együttérző, segítő emberekből…

Ezek is érdekelhetnek