2022 október 2 vasárnap
KezdőlapEgészség21 évesen 300 milliót keres azzal, hogy kutyaként sétálgat az utcán.

21 évesen 300 milliót keres azzal, hogy kutyaként sétálgat az utcán.

-

Jenna Phillips Puppy Girl néven vált ismertté. Elképesztő bevételre tesz szert azzal, hogy egy ismert netes oldalra forgat tartalmat arról, hogy úgy viselkedik, mint egy kutya. A 21 éves ezekből a fizetős videókból él. Nagyon jól… már, ami az anyagiakat illeti.

Ezt az egészet úgy kell elképzelni, hogy négykézláb mászkál a földön, pórázzal a nyakában. Kétségtelenül észbontó látni, ahogy kutyának képzeli magát, de kiderült, hogy ezzel nincs egyedül.

Egyik népszerű videójában belefutott egy másik lányba, aki ki volt kötve, mint egy kutya. A két ember-kutya egymásra meredt és ugattak.

A videót több mint 9 millió alkalommal nézték meg.

A lány szerint szerencse, hogy a “gazdija” visszatartotta.

Jenna több mint 300 milliót keres azzal, hogy úgy viselkedik, mint egy kutya.

A videóhoz még a híres Wall Street farkasa, Jordan Belfort is hozzászólt.

“Miféle világban élünk?”

Nem Belfort volt az egyetlen, aki kiakadt a felvételen. A legtöbb ember úgy volt vele, hogy szánja a lányokat, akik a pénzért mindent bevállalnak. Mondjuk tény és való, hogy 300 millió az nem kevés.

Jenna eredetileg optikus volt. Ezt az állását adta fel, hogy főállású kölyökkutya legyen. Állítása szerint mindig is kutyának érezte magát. Szeret szaladgálni, játszani és eldobott tárgyakat visszahozni.

Mindig is kiskutyaként viselkedett. Élvezi a dicséretet és a szeretetet. Pláne, amikor azt mondják neki, hogy “Jó kislány”.

Nem tisztünk ítéletet hozni a lány felett. Az életben minden pénz kérdése lenne?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ha tetszett a cikk, akkor ajánlom figyelmetekben ezt a másikat is, ahol megint valaki megint túl messze ment a szenzáció és a pénz hajhászásáért.

Ezek is érdekelhetnek