2022 november 28 hétfő
KezdőlapCeleb22 éves nő, aki egy 8 éves testében ragadt. Az emberek továbbra...

22 éves nő, aki egy 8 éves testében ragadt. Az emberek továbbra is kislányként bánnak vele.

-

Shauna Rae keményen küzd azért, hogy felnőttként kezeljék. A 22 éves fiatal lány egy 8 éves gyermek testébe ragadt. A baj az, hogy az emberek továbbra is gyerekként kezelik.

Shauna Rae növekedésének visszaesése annak következménye, hogy csecsemőként túlélt egy agydaganatot. A rákkezelés bolygatta meg a szervezetét. Kemoterápián esett át, amitől az agyalapi mirigy szinte elaludt és megakadt a gyermek növekedése. Így 1 méter 25 centiméter magas maradt. Ez az átlagos magassága egy 8 éves kislánynak.

Annyira alacsony, hogy még a fürdőszobába is széket kell vinnie, amire felállhat, hogy lássa magát a tükörben.

Anyja szerint Rae úgy öltözködik, mint bármelyik 22 éves.

Ez sokszor megzavarja az utca emberét. Többször is rosszallóan tekintenek rá és keményen bírálják az édesanyját is.

“Mit csinál ez a gyerek? Hogy hagyhatod, hogy így öltözködjön?” stb…

Rae anyja próbálja elmagyarázni mindenkinek, hogy lánya fejlődési rendellenességben szenved, de senki nem hisz neki. Borzalmasan érzi magát anya és lánya is, a sok rossz visszhang miatt.

Az már csak hab a tortán, ha az emberek azt látják, hogy Rae bulizik vagy épp alkoholt iszik.

A randizás is egy kész rémálom a számára. Képzelhetitek milyen beteg férfiak találják meg. A legtöbben liliomtiprók.

“Én csak annyit kérek, hogy az emberek normális emberként bánjanak velem” – mesélte a lány

“Úgy gondolom, hogy a történetem bármelyik emberhez köthető. Egész életemben másnak éreztem magam. Nem az állapotom miatt, hanem az érzéseim miatt. Az érzelmi dolgok. Egy érzelmű zűrzavar az egész életem.”

Már ovis korában is látták, hogy nem olyan ütemben nő, mint a pajtásai, de 16 éves korában tudta meg, hogy nem fog tovább nőni. Ez komoly hatással volt a mentális egészségére.

“Nagyon nehéz időszak volt… Ez volt életem egyik legszörnyűbb időszaka. Kislányként arról álmodoztam, hogy szép, magas, hosszúcombú lány leszek. Teljesen összetörtem.”

“Elszigeteltem magam a világ elől. Muszáj volt megtalálnom önmagam. Időbe telt, de végül elégedett lettem azzal, akivé váltam. Csak magamra koncentrálok.”

A lánynak saját televíziós show-ja is lett “I am Shauna Rae” (Én vagyok Shauna Rae) címmel. Ebben az önelfogadáshoz vezető útról beszélt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Addig is olvassátok el ezt a hasonló témájú cikket: Az orvosok megtiltották a törpe növésű párnak, hogy gyermeket vállaljanak, de ők nem adták…

Ezek is érdekelhetnek