Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapCeleb22 éves nő, aki egy 8 éves testében ragadt. Az emberek továbbra...

22 éves nő, aki egy 8 éves testében ragadt. Az emberek továbbra is kislányként bánnak vele.

-

Shauna Rae keményen küzd azért, hogy felnőttként kezeljék. A 22 éves fiatal lány egy 8 éves gyermek testébe ragadt. A baj az, hogy az emberek továbbra is gyerekként kezelik.

3 6

Shauna Rae növekedésének visszaesése annak következménye, hogy csecsemőként túlélt egy agydaganatot. A rákkezelés bolygatta meg a szervezetét. Kemoterápián esett át, amitől az agyalapi mirigy szinte elaludt és megakadt a gyermek növekedése. Így 1 méter 25 centiméter magas maradt. Ez az átlagos magassága egy 8 éves kislánynak.

6 3

Annyira alacsony, hogy még a fürdőszobába is széket kell vinnie, amire felállhat, hogy lássa magát a tükörben.

5 6

Anyja szerint Rae úgy öltözködik, mint bármelyik 22 éves.

b 4

Ez sokszor megzavarja az utca emberét. Többször is rosszallóan tekintenek rá és keményen bírálják az édesanyját is.

„Mit csinál ez a gyerek? Hogy hagyhatod, hogy így öltözködjön?” stb…

a 4

Rae anyja próbálja elmagyarázni mindenkinek, hogy lánya fejlődési rendellenességben szenved, de senki nem hisz neki. Borzalmasan érzi magát anya és lánya is, a sok rossz visszhang miatt.

1 10

Az már csak hab a tortán, ha az emberek azt látják, hogy Rae bulizik vagy épp alkoholt iszik.

9 2

A randizás is egy kész rémálom a számára. Képzelhetitek milyen beteg férfiak találják meg. A legtöbben liliomtiprók.

„Én csak annyit kérek, hogy az emberek normális emberként bánjanak velem” – mesélte a lány

4 7

„Úgy gondolom, hogy a történetem bármelyik emberhez köthető. Egész életemben másnak éreztem magam. Nem az állapotom miatt, hanem az érzéseim miatt. Az érzelmi dolgok. Egy érzelmű zűrzavar az egész életem.”

7 2 1

Már ovis korában is látták, hogy nem olyan ütemben nő, mint a pajtásai, de 16 éves korában tudta meg, hogy nem fog tovább nőni. Ez komoly hatással volt a mentális egészségére.

2 10

„Nagyon nehéz időszak volt… Ez volt életem egyik legszörnyűbb időszaka. Kislányként arról álmodoztam, hogy szép, magas, hosszúcombú lány leszek. Teljesen összetörtem.”

shauna rae family 1641843139849

„Elszigeteltem magam a világ elől. Muszáj volt megtalálnom önmagam. Időbe telt, de végül elégedett lettem azzal, akivé váltam. Csak magamra koncentrálok.”

A lánynak saját televíziós show-ja is lett „I am Shauna Rae” (Én vagyok Shauna Rae) címmel. Ebben az önelfogadáshoz vezető útról beszélt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Addig is olvassátok el ezt a hasonló témájú cikket: Az orvosok megtiltották a törpe növésű párnak, hogy gyermeket vállaljanak, de ők nem adták…