Gyakorlatilag minden egyes nap látjuk a hírességeket, tetőtől-talpig díszben és pompában ragyogni, amit a stylistoknak, sminkeseknek, és fodrászoknak köszönhetnek. Mivel folyamatosan így tűnnek fel a TV-ben és az újságokban, sokan azt hiszik, hogy ők mindig tökéletesek. Nos azaz igazság, hogy ez nem így van. Valójában pontosan ugyanolyan átlagos emberek a hétköznapokban, mint te vagy én. Nekik is nőnek pattanásaik, vannak mitesszereik, megjelennek a ráncok, ott ékeskednek az arcukon a szeplők, a szemük alatt a táskák... és így tovább.

Mi most azért hoztuk el nektek ezt a cikket, hogy megmutassuk nem kell semmit szégyellnie azoknak a nőknek, akik nem a sztárvilágban élnek. Hiszen, ha megnézik ezeknek a színésznőknek, énekesnőknek, modelleknek az eredeti képét smink és retusálás nélkül, észreveszik, hogy ők sem különbek tőlünk.

Lássuk hát, hogyan is néznek ki a való életben ezek a Hollywoodi csillagok!

Heidi Klum - SzupermodellAmber Heard - SzínésznőLady Gaga - Énekesnő-dalszerzőJessica Alba - SzínésznőAmanda Seyfried - SzínésznőCate Blanchett - SzínésznőEva Longoria - SzínésznőScarlett Johansson - SzínésznőLaetitia Casta - SzínésznőMiley Cyrus - ÉnekesMegan Fox - SzínésznőNicole Kidman - SzínésznőNatalie Portman - FilmszínésznőKaty Perry - Énekesnő-dalszerzőReese Witherspoon - FilmszínésznőKate Winslet - SzínésznőRobyn Rihanna Fenty - Énekesnő-dalszerzőKristen Stewart - SzínésznőUma Thurman - SzínésznőCharlize Theron - SzínésznőEmma Watson - FilmszínésznőAngelina Jolie - Színésznő