2022 december 8 csütörtök
KezdőlapÉletmód24 éve együtt élő hajléktalan párt átalakították egy esküvői fotózás miatt. Az...

24 éve együtt élő hajléktalan párt átalakították egy esküvői fotózás miatt. Az eredmény elképesztő…

-

Az emberek életében az egyik legnagyobb dolog amikor házasságot kötnek. Ezt a pillanatot legalább egy kicsit, mindenki várja. Imádjuk vissza nézegetni az esküvői fotózás remekműveit, majd később pedig a gyerekeinknek megmutatni azokat. A pár, akit ma bemutatunk, nem hogy nem tudja kiakasztani a fényképeket a falra, még esküvőt sem tudtak tartani.

Rosalyn Ferrer és Rommel Bascó már 24 éve együtt élnek, szeretetben és boldogságban. Már az 50-es éveikben járnak, de még sosem volt alkalmuk megpecsételni kapcsolatukat. Persze, ezzel nagyon sokan vannak így a mai világban. Azonban ennek a párnak, a világon a legnagyobb boldogság lenne, ha meg tudnák lépni még ezt életükben. Hogy miért is olyan nehéz ez számukra?

A Fülöp-szigeteki pár valójában hajléktalanként él Pampanga tartomány sikátoros kis utcáin. Szerelmük gyümölcseként hat közös gyermekük fogant, így nyolcan élnek együtt. Egy picike, mozdítható sátorban élnek egy pusztaságként ismert területen.

A család mindennapos feladatai közé tartozik, hogy háztartási hulladékot, többek között kartonpapírokat, poharakat és újságkötegeket gyűjtenek össze. Minden nap egy küzdelem számukra, sokszor alkudozniuk kell a hulladékokért, van hogy vissza is kell adniuk. Nehéz egyáltalán annyit keresniük, hogy legalább élelem jusson a családnak.

Richard Strandz, egy fodrász szalon tulajdonosa. Már egy ideje figyelemmel követte a hajléktalan család életét. Úgy érezte, valahogy talán segíthetne a párnak, egy picit boldogabbá tehetné az életüket.

“Megtudtam, hogy már 24 éve együtt vannak és nem volt esküvőjük. Arra gondoltam, hogy megajándékozom őket egy esküvői fotósorozattal, ez biztosan egy különleges élmény lesz számukra! Döbbenetes volt megismerni a történetüket.”

Richard felkutatta ismerőseit, akik segíteni tudnának neki egy ilyen ötletben. Többen is visszajeleztek, hogy szívesen támogatnák ennyivel a szimpatikus párt. Egy jótékonysági esküvőt szerveztek számukra és szép ruhákat hoztak nekik. Rosalynt gyönyörűen kisminkelték és frizurát csináltak neki, még sosem volt ilyenben része. Hihetetlen volt ez a pár számára, nem gondolták, hogy valaha is megtapasztalhatnak egy ilyen típusú életet.

A mesés esküvői fényképek 2021 februárjában készültek. Annyira jól sikerült, hogy Richard úgy gondolta, megszervezi nekik, hogy hivatalosan is össze köthessék életüket. Sikerült megvalósítani, hogy aláírhassák a papírokat, ezzel törvényesen is össze kötötték életüket. Ennek a hajléktalan párnak, ez volt az egyik legnagyobb ajándék. Igazán gyönyörű házaspár!

Ezek is érdekelhetnek