Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapEmberek3 csillagjegy, akinek fogalma sincs, hogy kell kezelni a pénzt

3 csillagjegy, akinek fogalma sincs, hogy kell kezelni a pénzt

-

Fontos és értékes tulajdonság, ha valaki tudja, hogy kell bánni a pénzzel. Vannak, akik erre képtelenek…

Pénzügyi ismeretekre szükség van. Három állatövi jegy számára ez lehetetlen feladat. Egyszerűen csak nem illik hozzájuk…

penz csillagjegy

MÉRLEG

Mintha egy másik világból származna. A felhők között lebeg, és nem érti az elemi dolgokat. Folyton vissza kell rántani a való világba. A mérlek számára a pénz egy élvezeti dolog. Csak költeni szeretik. Megkeresni már nem annyira. Sőt, a házassággal is úgy vannak, hogy „Ha megházasodom, akkor nem is kellene dolgoznom.”

A rokonok inkább kerülik a kapcsolatot a Mérleggel, és nem adnak nekik pénzt, mert a lehető legrövidebb időn belül bármilyen összeget képesek elkölteni. Nem tudják, hogyan kell megtakarítani, befektetni.

kep 2023 06 17 143320171

IKREK

Még egy levegő jegy, bár egy kicsit racionálisabb. Az Ikrek természeténél fogva nem laza, de nem is munkamániás. Nem a pénzért, hanem inkább hivatásáért dolgozik, még ha keveset is fizetnek érte. Ezért az Ikrek férj igazi büntetés a család számára.

Ami a költekezést illeti, ebből a szempontból még aszkétikusak is: semmi felesleges, csak minimalizmus. Más szóval, nem költekezők, mint a Mérleg, de nem is a kenyérkereső fajta.

kep 2023 06 17 143341727

OROSZLÁN

A büszkesége és nárcizmusa az oka a normális munkahely és ennek következtében a fizetés hiányának. Az oroszlánok biztosak abban, hogy jobbat érdemelnek, panaszkodnak főnökeikre és kollégáikra, elképzelhetetlen ötletekről és tervekről álmodoznak.

És az ilyen álmok eredménye kiábrándító: hétköznapi pozíció, minimálbér és képtelenség megszerezni a szükségeset. Ennek ellenére büszkén ül a trónon és kritizál mindenkit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via