2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapEmberek3 csillagjegy, akit nem lehet nem szeretni - Te köztük vagy?

3 csillagjegy, akit nem lehet nem szeretni – Te köztük vagy?

-

Minden csillagjegy különleges a maga módján. Persze vannak közös tulajdonságok is, de mind a tizenkét hónap szülötte egyedi jellemzőkkel rendelkezik. Néhányan határozottak, erős jelleműek, míg mások félénkebbek és visszahúzódók. Épp ezek tesznek minket különlegessé és ezek miatt kedvelnek vagy éppen nem kedvelnek mások. A tizenkét jegy között van azonban három, aki, ha akarja, ha nem, mindenki kedveli. Te vajon közéjük tartozol?

Vízöntő

A Vízöntő imádnivaló ember, akit nem lehet nem kedvelni. Rendkívül pozitív az egész lénye, a kisugárzása. Kiváló humorérzékkel rendelkezik, okos, szórakoztató és látszólag sosem szomorú. A Vízöntő nyitott mindenre, mindenkivel kedves, barátságos és segítőkész. Annak érdekében, hogy segítséget nyújtson másoknak, képes háttérbe szorítani saját magát és érdekeiket is. Stílusa egyedi és inspiráló.

Mérleg

A Mérleg társasági lény, nem szereti a magányt. Akkor a legboldogabb, ha körülötte mindenki jól érzi magát és elégedett, így igyekszik megteremteni a békét és a harmóniát. A jegy szülötte egy igazi showman, aki nemcsak szórakozni, hanem szórakoztatni is szeret. Ugyanakkor kiváló és hűséges barát, akivel lehet beszélgetni, lelkizni. Sok barátja van, akik szívesen töltik vele az időt, hiszen a Mérleg mellett soha nem lehet unatkozni.

Skorpió

A Skorpió rendkívül összetett csillagjegy, ugyanis megosztó személyiség. Nincs köztes állapot, az emberek vagy utálják vagy szeretik. Ezért, ha valaki kedveli őt, akkor az egy életen át tart. Titokzatossága teszi őt ellenállhatatlanul vonzóvá. Ha valakit közel enged magához, akkor ahhoz mindvégig hűséges és odaadó. A Skorpió jegy szülötte nagyon szenvedélyes, imád és tud is flörtölni, bárkit egy pillanat alatt az ujja köré csavar. Barátként pedig megbízható és a végletekig kitart, kiáll barátai mellett.

Ezek is érdekelhetnek