2023 március 25 szombat
KezdőlapEmberek3 csillagjegy, akivel soha ne akarj vitába szállni!

3 csillagjegy, akivel soha ne akarj vitába szállni!

-

Hidd el, semmi értelme!

Egyes csillagjegyek, annyira makacsok, hogy értelmetlen velük vitatkozni. Mindig igazuk van, hiába érvelünk ész érvekkel, süket fülekre talál. Időt sem érdemes pazarolni rájuk.

kep 2023 02 15 093215850
3 csillagjegy, akivel soha ne akarj vitába szállni!

Bármilyen apróságról is legyen szó, nem bírják a kritikát. Jobb ha rájuk hagyjuk az egészet, mert ha vitába szállunk, a rutinjuk és a makacsságuk csak felbosszantana…

Melyek ezek?

vszcsi
3 csillagjegy, akivel soha ne akarj vitába szállni!

KOS

Értelmetlen vele vitatkozni, hiszen csak egy véleményt fogad el, a sajátját. Minden beszélgetésbe bekapcsolódik, minden érdekli, mindenről véleménye van, de rettentő makacs. Még a süllyedő hajón is harcol. Szinte lehetetlen meggyőzni arról, hogy ő volt az, aki tévedett. A legrosszabb akkor van, amikor elveszti az önuralmát, felemeli a hangját. Ilyenkor már minden IS veszve van. Az a tuti, ha kerüljük a vele való konfrontációt, mert csak a saját győzelmét látja maga előtt. Egy kompromisszum vele az hatalmas siker!

argienmt
3 csillagjegy, akivel soha ne akarj vitába szállni!

IKREK

Mindenbe bele akar szólni és csak akkor nyugodt, ha övé lehet az utolsó szó. Az sem érdekli, ha nem ért annyira a dologhoz. Véleménye attól még lehet, nem igaz? Megbeszélni vele dolgokat, az egyfajta küzdelem. Mindenképpen be akarja bizonyítani, hogy érdemes figyelni arra, amit mond. Ügyesen játszik a szavakkal. Pörög is az agya hozzá. A kedvence: kiforgatni mások szavait! Zseniális!

veszekedes
3 csillagjegy, akivel soha ne akarj vitába szállni!

SKORPIÓ

A leghétköznapibb dolgokat is képes szenvedéllyel átitatva kezelni. Felesleges vele vitatkozni, mert a meggyőződéseiért tűzbe tenné a kezét. Ha fenyegetve érzi magát, akkor csíp és szúr. Ráadásul ott, ahol nem számítunk rá. Tökéletes manipulátor. Jól befolyásol másokat. Hajlamos a vádaskodásra, illetve pókerarccal hívja fel különböző következményekre vitapartnereik figyelmét. Az a legjobb, ha a KOS-IKREK-SKORPIÓ egymással veszekszik, nem másokkal…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

Ezek is érdekelhetnek