2023 február 1 szerda
KezdőlapEgészség35 éves és még mindig szűz. "Szerintem minden pasi bunkó..."

35 éves és még mindig szűz. “Szerintem minden pasi bunkó…”

-

Sonali Chandra 35 éves és még mindig nem volt férfival. Nem is szeretne lenni, amíg férjhez nem megy. Az apja szégyelli őt, ugyanis azt hazudta a a családjának, hogy már rég elkelt.

Sonali a gondolatait az Insider oldalain osztotta meg a nagyvilággal. Úgy van vele, hogy nem szeretne testi kapcsolatra lépni senkivel sem a házasság előtt.

Chandra modern lánynak gondolja magát, és boldog attól, hogy megőrizheti India hagyományos értékeit. Országában ugyanis a házasság előtti összebújás tilos.

„Anyám és apám soha nem beszélt a szexről, amikor felnőttem. A húgommal az 1990-es években és a 2000-es évek elején szerettünk bollywoodi (indai filmek, sok esetben hollywoodi filmek koppintása) filmeket nézni. A filmekben nem mutattak csókolózást, de a színészek megfoghatták egymás kezét” 

Fiatalabb éveiben nem sminkelte magát, és a fiukkal sem ismerkedett. Nem ment el bálokra, és az egyetemi évei alatt is a családjával él.

„A 2009-es diplomaosztómról hazafelé vezető úton apám mesélt a megbeszélt házasságommal kapcsolatos terveiről. 23 éves voltam, és azt gondoltam, soha még csak nem is engedte, hogy barátom legyen. Azt mondta: találok neked valakit. Mindenféle indiai házassági oldal van az interneten” 

Összesen kilenc pasival jártam életemben. Mindegyik bunkónak bizonyult. A külsőm alapján ítéltek meg, de miután elmondtam nekik az elvárásaim, és beszéltem az erkölcseimről, leléptek. Hárman eljegyeztek, mert vízumra volt szükségük, hogy Amerikában dolgozhassanak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek