2022 július 5 kedd
KezdőlapÉrdekességek36 éves koráig szűz maradt, majd végül szép összegért eladta az "erényét"!

36 éves koráig szűz maradt, majd végül szép összegért eladta az “erényét”!

-

Mandy Németországból származik. 36 éves stewardess és még mindig szűz. Na most ez utóbbi úgy néz ki, hogy hamarosan meg fog változni. A lány egy árverésen kikiáltatta az erényét, amely nagyon gyorsan lett népszerű licit tárgy a gazdag üzletemberek között. De vajon mennyit képesek fizetni egy 36 éves lánynak a szüzességéért cserébe?

Mandy eléggé elkötelezett volt a munkájával kapcsolatban. Nem találta meg a megfelelő embert arra, hogy együtt legyen vele. Úgy volt vele, hogy akkor már keres is valami pénzt a dologgal. Szerinte ez a dolog olyan mint egy kaszinóban lenni. Tudni kell nemet mondani.

A lány egy ügynökséghez fordult a “Cinderella Escorts”-hoz, hogy segítsenek neki elárverezni magát.

Egy névtelen üzletember Münchenből végül képes 250.000 Eurót fizetni a lánynak. Ezzel az összeggel nyerte meg az árverést. A találkozó a következő hónapban lesz.

Szerinte a szüzesség egy teher volt a számára, viszont így a segítségével megalapozta a hátralévő életét. Ő ezt nem gondolta ennyire értékesnek. A lényeg, hogy más valaki viszont igen.

Igazából nagyon sokan féltékenyek a lányra. Többen is vannak, akik sajnálják, hogy elvesztették a szüzességüket egy olyan sráccal, aki később elhagyta őket, pedig nem kevés pénzt ér a dolog.

Mit gondoltok erről? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek