2022 december 2 péntek
KezdőlapEmberek4 csillagjegy, akik a legrosszabb feleségek - Jobban teszed ha elkerülöd őket

4 csillagjegy, akik a legrosszabb feleségek – Jobban teszed ha elkerülöd őket

-

Tudjuk, hogy nem mindenki hisz az ezoterikában, sem abban, hogy a horoszkópok valódi dolgokat foglalnak magukban, de az kétségtelen, hogy akadnak olyan csillagjegyek, melyekre meghatározott személyiségjegyek vonatkoznak. Tudjuk, hogy a rákok nagyon családcentrikusak és érzékenyek, a nyilasok szabadszelleműek és kalandvágyók, az ikrek szeszélyesek, mintha két ember élne egy testben és még sorolhatnánk.

Akadnak, akik jósnőhöz is képesek elmenni, hogy a csillagjegy és egyéb adat alapján megjósolja a jövőt. Persze ebben sem hisz mindenki, és sokan mondják, hogy ez csak humbuk, de mégis sokakat meg tud nyugtatni a tudat. Mi is többször írtunk már csillagjegyes cikket, amiben elmeséltünk, hogy mely csillagjegy párok a legjobbak vagy épp a legrosszabbak, kik a legjobb szeretők…stb. Ma úgy döntöttünk, hogy 4 feleségjelöltet mutatunk be nektek, akik csillagjegyük alapján a legrosszabb választásnak minősülnek.

1, Szűz

A Szűz nők iszonyú kritikusak és nem mellesleg rengeteget panaszkodnak. Tuti biztos, hogy egy nap legalább egyszer nekiállnak panaszkodni. A szíve mélyén törekszik arra, hogy jó partner legyen, de túlságosan is erősek benne a jellemvonások, és mindig a nyafogásnál köt ki. Feleségként bizalmatlan, mindent megtesz, hogy leleplezze hűtlen férjét még akkor is, ha harmadik fél nincs is.

2, Skorpió

A Skorpió nők nagyon temperamentumosak és dominánsak. Mindig azt akarják, hogy az ő akaratuk érvényesüljön. Ha elsőre nem sikerül mindenféle trükköt bevetnek, akár lelki terrort is alkalmazhatnak, csak hogy ők győzzenek. Feleségként állandó veszekedést generál, hangos szócsatákba kezd és sajnálkozásokkal teli életet nyújt párjának. A házasságban teljes mértékben át akarja venni az irányítást a férje felett és mindent úgy akar csűrni-csavarni, ahogy neki tetszik.

3, Kos

Első pillantásra a Kos nők ideális feleségek lehetnek…. de ismételjük, csak elsőre. Idővel megmutatja a foga fehérjét és kemény követelésekkel áll elő. Ki nem állhatja az unalmat, így bizony nem számíthatsz arra, hogy egy hosszú fárasztó hét után majd vele együtt heverészel és filmezel. Uralkodó típus, amit szintén csak akkor mutat meg, mikor már teljesen bekebelezett. Egyáltalán nem riad vissza attól, hogy veszekedjen, sőt talán még szándékosan is generálja.

4, Vízöntő

A Vízöntő nők rettenetesen kiszámíthatatlanok olyanok, mint az időjárás, nem tudhatod holnap éppen milyen lábbal kel fel. Akárcsak a Nyilasok ő is vágyik a szabadságra. Meg lehet próbálni megszelídíteni, de a vége úgy is szakítás lesz, mert nem igazán megy neki az alkalmazkodás. Utálja például ha valaki megpróbálja ráerőltetni a saját szabályait, vagy elvárja, hogy példaértékű nő/feleség legyen. A Vízöntő nő a saját elvei és szabályai szerint szeret élni.

Neked mi a csillagjegyed?

Ezek is érdekelhetnek